Dell Latitude E7250

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Ultrabook Dell Latitude E7250 este un dispozitiv subțire de 12,5", cu o lățime care începe de la 2 cm. Datorită șasiului său de greutate redusă și rezistent, este o plăcere să călătoriți cu acesta. Nici bateria nu vă va dezamăgi, care este economică în funcționare datorită procesorului ULT economic. La birou, puteți profita de compatibilitate cu binecunoscuta stație de andocare Dell PR02X și PR03X. Ultrabookul Latitude E7250 este, de asemenea, pregătit din punct de vedere hardware pentru un nivel ridicat de funcționare și utilizare sigură în rețeaua companiei.

Pentru mai multe informații și comparații cu generația anterioară, consultați recenzia noastră la ultrabook-ul Dell Latitude E7250.

Dacă seria E7250 nu este suficientă pentru tine, poți arunca o privire la noua generație, Dell Latitude E7270. Există și un model Dell Latitude E7240 de 12,5 inchi mai ieftin. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video