Blog

Noutăți, recenzii, sugestii despre produse...

Extindem garanția la 2 ani

Dorim să vă informăm despre o noutate care vă va mulțumi cu siguranță. Pentru toate produsele, am extins garanția pentru dvs. la 2 ani, mai exact la 25 de luni. Și nu este o promovare temporară și nici nu sunt condiții speciale pe care trebuie să le îndepliniți. Pe scurt, dorim să vă oferim cele mai bune bunuri și servicii în domeniul computerelor recondiționate, iar extinderea garanției de bază la 2 ani este unul dintre următorii pași pentru a realiza acest lucru.
articolul complet

Sub-conturi și adrese de livrare - noi funcții pe e-shop

Am lansat noi funcții pentru dvs., care ar trebui să facă utilizarea magazinului nostru electronic mai ușoară și mai plăcută. Sugestiile pentru aceste îmbunătățiri vin de la clienți, pentru care suntem foarte recunoscători. Dacă vă puteți gândi la alte lucruri pe care le-am putea face mai bine, nu ezitați să ne anunțați prin formularul de sfaturi de îmbunătățire.
articolul complet

Preinstalare gratuită a Windows 10 pe toate computerele și laptopurile

Neînțelegerile frecvente cu privire la cheia electronică a sistemului de operare ne-au condus la un pas care sperăm că vă va ajuta semnificativ și vă va economisi timp și bani. De astăzi începem să instalăm gratuit sistemul de operare Windows 10 pe toate computerele și laptopurile. Astfel că dvs. nu mai trebuie să urmăriți dacă aparatul are cheie electronică sau etichetă COA și nu trebuie să creați discuri flash de instalare și să întârziați instalarea.
articolul complet

Program de lucru la sfârșitul anului 2021

Vă strică planurile furnizorii care își prelungesc zilele libere înainte de sărbători, închid depozitele sau fac inventar mult mai repede? Cu noi nu trebuie să vă faceți griji în săptămâna de Crăciun. Suntem aici pentru dvs. în fiecare zi, chiar și în timpul Crăciunului. Dacă aveți nevoie să vă ajutăm cu ceva, de exemplu, în 23 decembrie, nu ezitați să ne sunați, vom fi aici pentru dvs. până la ora 16:30.
articolul complet