Blog

Noutăți, recenzii, sugestii despre produse...

Program de lucru la sfârșitul anului 2022

Vă strică planurile furnizorii care își prelungesc zilele libere înainte de sărbători, închid depozitele sau fac inventar mult mai repede? Cu noi nu trebuie să vă faceți griji în săptămâna de Crăciun. Suntem aici pentru dvs. în fiecare zi, chiar și în timpul Crăciunului. Dacă aveți nevoie să vă ajutăm cu ceva, de exemplu, în 23 decembrie, nu ezitați să ne sunați, vom fi aici pentru dvs. până la ora 16:30.
articolul complet

Accesorii Dell care se pot achiziționa separat

Am lansat recent vânzarea de piese de schimb, componente și accesorii Dell pentru dvs. Secțiunea Accesorii și componente a fost pe e-shop-ul nostru cu mult timp în urmă, dar era mai informativă și afișa articole care pot fi achiziționate pentru computerele și laptopurile noastre prin intermediul configuratorului. Acum aveți opțiunea de a achiziționa accesorii Dell separat, fără a fi legat de un anumit computer sau laptop.
articolul complet

Noi garanții la rezistenţa bateriilor de laptop

Una dintre cele mai frecvente preocupări atunci când cumpărați un laptop recondiționat este starea bateriei uzate. Cât va dura bateria uzată? Nu trebuie să port un adaptor AC peste tot? Laptopul meu nu va muri când întâlnirea durează mult sau într-o călătorie lungă cu trenul? Cum întrebări similare ne deranjează clienții, ele ne deranjează și pe noi. De aceea am decis să facem ceva în acest sens.
articolul complet

Extindem garanția la 2 ani

Dorim să vă informăm despre o noutate care vă va mulțumi cu siguranță. Pentru toate produsele, am extins garanția pentru dvs. la 2 ani, mai exact la 25 de luni. Și nu este o promovare temporară și nici nu sunt condiții speciale pe care trebuie să le îndepliniți. Pe scurt, dorim să vă oferim cele mai bune bunuri și servicii în domeniul computerelor recondiționate, iar extinderea garanției de bază la 2 ani este unul dintre următorii pași pentru a realiza acest lucru.
articolul complet

Sub-conturi și adrese de livrare - noi funcții pe e-shop

Am lansat noi funcții pentru dvs., care ar trebui să facă utilizarea magazinului nostru electronic mai ușoară și mai plăcută. Sugestiile pentru aceste îmbunătățiri vin de la clienți, pentru care suntem foarte recunoscători. Dacă vă puteți gândi la alte lucruri pe care le-am putea face mai bine, nu ezitați să ne anunțați prin formularul de sfaturi de îmbunătățire.
articolul complet