Pentru comercianţi

Pro obchodníky – Technimax

De ce și cum preferăm cooperarea cu comercianții

Au trecut mai bine de zece ani de când compania noastră și-a schimbat strategia și a început să se concentreze pe cooperarea cu comercianții. În acest timp, am acumulat multă experiență, pe care o aplicăm în comunicarea și dezvoltarea ulterioară a acestei cooperări. Comercianții au devenit parteneri cheie care au la dispoziție o varietate de instrumente de asistență pentru promovarea vânzărilor. De asemenea, folosesc o serie de servicii peste standard, care nu sunt disponibile pentru clienții finali obișnuiți. Printre cele mai apreciate servicii se numără:

 • plata prin transfer bancar cu scadența mai mare de o lună (soluție individuală),
 • garanția soluționării reclamațiilor în termen de cinci zile lucrătoare,
 • la comenzile înregistrate înainte de ora 15:00, garanția de livrare în trei zile,
 • garanția furnizării informațiilor prin telefon,
 • primirea comenzilor și solicitărilor de servicii prin toate canalele de comunicare,
 • închiriere gratuită de bunuri pentru testare,
 • închiriere de echipamente la prețuri extrem de avantajoase,
 • politica individuală a prețurilor,
 • prezentare actuală (on-line) a stocurilor noastre,
 • generarea ușoară de oferte pentru clienții dvs. finali online,
 • rezervarea imediată a mărfurilor din gama noastră online,
 • acces la articolele promoționale la prețuri avantajoase online,
 • crearea ușoară de cataloage și pliante PDF în conformitate cu cerințele dvs. online,
 • conținut exclusiv al blogului, disponibil numai pentru partenerii înregistrați,
 • importul de bunuri în depozit conform cererii dvs.,
 • suport tehnic peste standard chiar și în afara garanției,
 • posibilitatea trimiterii unei expedieri nemarcate,
 • și altele.

Pe scurt: ne concentrăm toate activitățile pe vânzări prin intermediul partenerilor (dealerilor).

Mai departe, suntem gata să vă oferim un know-how solid. Informațiile de bază pe care le împărtășim cu toți clienții pot fi găsite pe blogul nostru, pe Facebook-ul nostru, pe canalul de youtube, RSS și în alte rețele de socializare. Pentru dvs., în calitate de comerciant, am pregătit un conținut unic, care va fi afișat numai după înregistrare și autentificare.

Beneficiile practice ale cooperării

Reclamațiile dealerilor noștri cu un contract-cadru sunt soluționate într-un mod peste standard. Ne sunați, raportați numărul de serie și specificați problema. Luăm imediat o altă bucată, pe care v-o trimitem sau o trimitem direct la clientul dvs. Dacă este necesar, vom înlocui disk-ul astfel încât să nu fie necesară reinstalarea și configurarea software-ului. După punerea în funcțiune a dispozitivului, trimiteți înapoi dispozitivul defect. Dacă este înlocuirea unei piese cu o valoare mai mică, nu ne mai trimiteți înapoi piesa defectă dar o lichidați singuri (economisind costurile de transport pentru dvs.). Clientul dvs. va primi imediat un dispozitiv funcțional pe care poate lucra imediat iar dvs. nu pierdeți timpul prin depistarea și repararea defectului. Nu suportați costuri suplimentare. Prioritatea noastră în gestionarea reclamațiilor este ca, clientul dvs. să obțină un dispozitiv pentru lucru cât mai repede posibil astfel ca aceasta să vă coste un minim de efort și bani. Această metodă de soluționare a reclamațiilor, va asigura companiei dvs. consolidarea bunului renume, satisfacția clienților dvs. și astfel o probabilitate mai mare de comenzi ulterioare.

Lucrăm împreună și îi ascultăm pe dealerii noștri

Construirea și funcționarea magazinelor de piatră nu este doar costisitoare, dar și solicitantă din punct de vedere administrativ și tehnic. Prin urmare, utilizăm un canal de vânzări modern, și anume dealerii noștri. Dacă sunteți de asemenea interesat să deveniți vânzătorul nostru și să profitați de multe beneficii, nu ezitați să ne contactați cu cerințele dvs. Vom fi fericiți dacă veniți „cu ceva nou”. Dezvoltarea și optimizarea sunt printre prioritățile noastre. Deci, ce vă poate aduce cooperarea cu noi:

 • extinderea sortimentului cu bunuri la prețuri foarte atractive,
 • soluționarea rapidă și peste standard a reclamațiilor, cea ce va face să vă crească reputația înaintea clienților,
 • recompensă financiară (comision) în conformitate cu idelile dvs.,
 • asistență pentru vânzări (vă reducem eforturile legate de vânzări în timp ce vă menținem profiturile)
 • puteți oferi clienților dvs. peste 3000 de buc. de produse cu livrare în trei zile lucrătoare,
 • servis post-garanție pentru produsele noastre la prețuri subvenționate (servisul este gratuit, plătiți doar pentru material),
 • și altele.

Suntem de partea dumneavoastră

Luăm calitatea în serios. Ne este clar că, uneori trebuie să demonstrați calitatea produselor noastre în fața clienților dvs. De aceea, veți primi bunuri funcționale, testate și curățate de cea mai înaltă calitate, care nu prezintă defecte sau daune. Tehnica are doar un grad rezonabil de uzură, care nu trebuie să fie în detrimentul funcționalității sau al aspectului. Dacă vă este greu să vă decideți, alegeți din gama noastră și dacă nu sunteți mulțumit de calitatea produselor, vă vom rambursa imediat banii și nu vă vom contacta mai mult. Calitatea este unul dintre pilonii principali ai strategiei noastre și unul dintre lucrurile pe care ne bazăm 100%.

Vă merge bine? Vă apreciem pentru asta

Fiecare soluție prezentată aici este supusă politicii noastre de abordare individuală. Cooperarea cu partenerii individuali (dealeri) este în continuă evoluție și este influențată de mulți factori. De exemplu, un dealer nou nu are aceleași condiții ca un dealer fidel care lucrează cu noi de mai bine de un an. Totul depinde de abordarea și abilitățile dvs. Suntem deschiși la lucruri noi, iar dacă veți deveni partenerul nostru pe termen lung, veți obține mult mai mult decât vă așteptați în acest moment. Depinde de dvs. dacă veți profita de această oportunitate.

În zona de asistență pentru clienții noștri dealeri, ne concentrăm nu numai pe aspectul tehnic, ci și cel privitor la vânzări. Dacă doriți să vindeți produsele noastre, avem vești bune pentru dvs. Vă vom facilita vânzarea. Cum? Datorită asistenței de vânzări.

Vă interesează oferta noastră de servicii din programul pentru de dealer? Sunteți o companie din domeniiul IT? Intrați în programul nostru. Nu vă va costa nimic, puteți doar obține!