Suport pentru comercianți

Suport pentru comercianți – Technimax

De ce vă ajutăm

În conformitate cu strategia companiei, acum câțiva ani am decis să direcționăm toate investițiile pentru a sprijini clienții noștri cheie, adică comercianții cu un grad ridicat de loialitate. În cadrul construirii relațiilor și consolidării acestui sprijin, oferim multe instrumente pentru facilitarea, simplificarea și, cel mai important, eficientizarea activității acestor organizații. Dacă sunteți înregistrat la noi sau aveți în vedere să vă înregistrați, puteți fi sigur că, veți găsi o serie de instrumente care promovează vânzările către clienții finali. Acestea nu sunt doar funcții standard, ci și proceduri individuale în care căutăm o cale comună. Nu ne opunem soluțiilor noi, canalelor de informații și vânzărilor afară de standard sau oricăror propuneri pentru îmbunătățirea cooperării. Fiecare dintre proiectele dvs. este o provocare pentru noi.

Baza sprijinului nostru de afaceri

Feed XML

Dacă operați un e-shop, nu este necesară introducerea manuală a datelor în articole, este suficient să configurați importul de date din feedul nostru și noi vom avea grijă de oferta dvs. în e-shop. Manualul pentru implementarea feedului și o listă cu toate informațiile disponibile poate fi găsit aici. Toate materialele sunt însă disponibile numai pentru partenerii înregistrați în programul de dealer.

Pliante și cataloage

Dacă operați un magazin, un servis, un showroom sau alte spații la care au acces clienții dvs., vă putem furniza pliante cu informații actuale într-un format pe care îl alegeți. Pentru a face acest lucru, aveți opțiunea de a genera cataloage și pliante PDF cu mărfurile selectate, antetul propriu și un comision care poate fi ajustat. Nu va mai trebui să vă ocupați de copierea din magazinul electronic și ștergerea mențiunilor despre furnizor.

Oferte si rezervări

După ce v-ați înregistrat și v-ați autentificat ca dealer, veți avea acces la opțiuni avansate pe site-ul nostru, inclusiv oferte și rezervări. Datorită ofertelor, puteți crea imediat o ofertă din mărfurile la alegere din sortimentul nostru cu marja adăugată și sigla dvs., care poate fi generată în PDF și cu informațiile introduse despre clientul final. Odată ce clientul vă confirmă oferta, o puteți găsi cu ușurință în lista dvs. de oferte salvate și să efectuați o comandă din aceasta. Datorită opțiunii de rezervare, puteți rezerva cu ușurință acest produs, astfel încât cineva să nu-l cumpere înaintea dvs.

Nu ezitați să ne contactați pentru opțiuni de asistență individuală. Suntem siguri că vom găsi o cale comună.

Dacă sunteți interesat de pilonii de bază ai asistenței noastre pentru dealerii înregistrați, citiți mai multe informații despre programul nostru de dealeri, care include nu numai prețuri mai interesante, dar mai ales un nivel mult mai ridicat al serviciilor oferite.

Vă interesează oferta noastră de servicii din programul pentru dealeri? Sunteți o companie din domeniul IT? Intrați în programul nostru.