Calculatoare refurbished All in One

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Calculatoarele All in One câștigă popularitate, în special în mediul școlar, unde sunt adesea folosite ca echipamente pentru clasele de informatică. Datorită dimensiunilor sale compacte și gestionării ușoare, sunt potrivite pentru încăperile unde trebuie să economisiți spațiu și unde nu se așteaptă intervenții hardware dese.

Și ce înseamnă de fapt All in One? Expresia este tradusă ca „totul în unu” și se folosește adesea și prescurtarea AIO. În conceptul Dell este vorba despre un mini-computer din seria OptiPlex în designul USFF sau SFF și un monitor LCD cu standard VESA. Acestea sunt conectate printr-un suport special într-o unitate compactă, care este ușor portabilă și nu ocupă mult spațiu. Mai multe detalii puteți afla în recenzia video pe care am făcut-o pentru dvs. sau puteți citi informații similare în articolul informativ.

Avantajul incontestabil al acestor ansambluri este și posibilitatea înlocuirii componentelor individuale. Dacă, după ani de utilizare, veți avea nevoie de un calculator nou cu performanțe superioare, pur și simplu cumpărați un nou OptiPlex model SFF pe care îl introduceți în suport. În mod similar, monitorul LCD poate fi schimbat cu altul de diagonală între 17 "și 24" de la Dell sau cu standardul VESA necesar pentru montare.