Politica de confidențialitate

Ochrana osobních údajů – Technimax

De ce colectarea datelor

Stimați clienți, vă mulțumim pentru interesul dvs. pentru bunurile și serviciile pe care le oferim. Am dori să vă explicăm motivele care ne determină să colectăm informații despre persoana dvs. și, eventual, despre compania dvs.

Suntem conștienți de reticența clienților în ce privește furnizarea datele lor personale.

Respectăm confidențialitatea clienților noștri și colectăm datele personale ale acestora doar în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre. Toate datele pe care le obținem de la dvs. la înregistrarea în baza de date sunt protejate împotriva utilizării necorespunzătoare.

Ca „dealer“, trebuie să furnizați următoarele informații la plasarea comenzii: Denumirea companiei, adresa completă, nr. reg. com. și CIF-ul, Numele persoanei de contact, E-mail-ul și nr. de telefon.

Dacă sunteți un client final, acestea sunt datele personale pe care le colectăm: Numele și prenumele, adresa de contact – strada, orașul, codul poștal, nr. de telefon și e-mail-ul.

Informațiile de mai sus identifică persoana dvs. sau compania ca cumpărător și le folosim numai în scopuri precum livrarea de mărfuri, confirmarea primirii comenzii, expedierea mărfurilor, facturare, marketing, etc.

Fără griji

Apreciem încrederea pe care o manifestați față de noi și vă protejăm datele personale de un eventual abuz. Toate datele de acest tip sunt colectate numai pentru a vă face identificarea în sistem mai simplă, iar mărfurile să vă ajungă cât mai repede posibil.

Colectăm datele în măsura necesară și nu le folosim în alt mod decât este obișnuit astăzi.

Compania este înregistrată la Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal cu numărul 00042365.

Informații mai detaliate în cadrul GDPR

Dacă sunteți interesat de mai multe detalii despre modul în care abordăm consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și trimiterea de mesaje de marketing în conformitate cu GDPR, puteți citi alte texte, pe care le veți găsi în linkurile de mai jos sau direct în meniu.

Acordul cu prelucrarea datelor personale
Acordul cu trimiterea de newsletter