Achiziția de echipamente tehnologice de calcul

Compania Technimax s.r.o. a fost înființată în 2003 prin transformarea unei persoane fizice care operează ca PFA din 1997. În tot acest timp, am devenit un distribuitor foarte important de echipamente refurbished. Am obținut acest succes și datorită unui sistem bine gândit și precis pentru achiziționarea tehnologiei computerizate Dell folosite. Pe parcursul creșterii companiei noastre, am câștigat experiența necesară în ceea ce privește achiziționarea de bunuri și în prezent cumpărăm doar de la partenerii noștri de afaceri de la mari companii străine și interne. Cumpărăm mărfuri în cantități mari, cel puțin 15 bucăți. Nu cumpărăm piese individuale de la utilizatorii finali. Cumpărăm întotdeauna doar tehnologie computerizată Dell (cu excepția imprimantelor unde preferăm marca HP).

Așadar, dacă reprezentați o companie mare, o bancă, o companie de leasing, o fabrică etc., și doriți să deveniți noul nostru partener de afaceri în comercializarea de tehnologie computerizată Dell, vom fi bucuroși să cumpărăm de la dvs.:

  • Laptopuri
  • Calculatoare
  • Servere
  • Monitoare
  • Imprimante

Obiectivul acestei oferte este satisfacția reciprocă maximă dintr-o cooperare reciprocă și economisirea de costuri pentru partenerii noștri în eliminarea echipamentelor de calcul Dell vechi.

Puteți trimite oferta dvs. sau ne puteți trimite întrebări la adresa de email: skoumal@technimax.cz.

Eventual, ne puteți contacta utilizând formularul nostru de contact:

Formular de contact
Numele și prenumele *
E-mail *