Despre noi

Care este scopul nostru

Vrem să oferim întreprinderilor mici și mijlocii, care nu au fonduri suficiente în comparație cu marile corporații, echipamente și servicii de top în același mod în care achiziționează concurenții lor multinaționali.

3 piloni ai filozofiei noastre

  1. Echipamentele IT folosite nu mai reprezintă doar un „bazar murdar”. Noi o facem altfel!
  2. Calitate și servis ca la produsele noi, costurile produselor utilizate.
  3. Produse de top și servicii de top, și pentru companii mici și mijlocii.

Unde și ce veți găsi la noi

În oferta noastră veți găsi doar cele mai de top game de calculatoare, laptopuri, monitoare, servere, tablete și proiectoare Dell refurbished. De asemenea, gama profesională de imprimante HP LaserJet. Dar punctul nostru forte este servisul, serviciile și asistența de top.

Sediul companiei noastre se află în Rapotín, Cehia, unde puteți vedea, încerca sau cumpăra produsele.

Cine suntem și cum a început povestea noastră

Compania Technimax s.r.o. a fost înființată în 2003 prin transformarea unei persoane fizice în PFA fondată în 1997. În tot acest timp, am devenit un distribuitor foarte important de echipamente refurbished. Majoritatea activităților noastre sunt axate pe livrările cu ridicata către comercianții cu amănuntul din Republica Cehă, Slovacia și Ungaria. Pe lângă aceasta și vânzările către clienții finali sunt o chestiune obișnuită desigur, în special în segmentul B2B.

Jindřich Ropek

Jindřich Ropek

Conduc o echipă de oameni extraordinari din compania noastră, cu care încercăm să vă oferim produse de calitate, cu un service deosebit și un suport de top. Planific pe termen lung proiecte care să vă aducă produse de calitate tot mai înaltă și servicii mai bune la un preț excelent. De asemenea, programez pentru voi magazinul online și îmbunătățesc sistemul intern și procesul de prelucrare a mărfurilor. Toate cu scopul de a vă aduce bunuri și servicii la un nivel pe care nu le veți găsi în altă parte.

Mai multe despre Jindra
Jakub Seidl

Jakub Seidl

Încerc să procesez fiecare comandă cât mai rapid și fără greșeli. De asemenea, vă ofer cu bucurie sfaturi prin telefon sau prin email, despre cum să alegeți produsul potrivit. Dacă aveți o întrebare, mă puteți contacta fără griji, vă voi ajuta cu bucurie.

Mai multe despre Jakub
Ondřej Nawrat

Ondřej Nawrat

Pregătesc informații valoroase pentru dvs. sub formă de videoclipuri, articole și știri. Includ produse noi pentru dvs. în magazinul electronic și, pe baza documentelor colegilor mei, pregătesc etichete, fotografii și alte documente care vă vor oferi o mulțime de informații despre bunurile oferite. De asemenea, mă voi bucura să vă sfătuiesc prin chat pe site-ul nostru.

Mai multe despre Ondra
Jakub Neužil

Jakub Neužil

În fiecare zi mă asigur că veți obține întotdeauna computerul sau laptopul în stare perfectă. Majoritatea oamenilor nu au idee cât de mare este procesul de inspecție și pregătire a mărfurilor pentru vânzare. Dar sunt sigur că acest lucru are sens. Urmez o regulă simplă: nu las nimic să intre în vânzare ce nu aș cumpăra eu.

Mai multe despre Jakub
Filip Minařík

Filip Minařík

Zilnic, prin mâinile mele trec zeci de laptopuri și calculatoare, pe care le testez, le curăț și le repar. Când vine un lot mare din același tip de dispozitive și practic, fac același lucru în continuu, munca poate deveni cu ușurință o rutină. Din fericire, sunt mereu în contact cu colegii, care îmi reamintesc că, dispozitivul la care lucrez va avea proprietarul său, iar atenția pe care o acord fiecărei piese individuale nu este inutilă.

Mai multe despre Filip
Michal Bureš

Michal Bureš

Sunt specialist în imprimante și monitoare pe care le testez și le curăț. Am standarde stricte în ceea ce privește calitatea tehnologiei, așa că, deseori în fața mesei mele de birou se strâng palete întregi cu dispozitive marcate cu cuvintele „pentru eliminare”. Astfel că uneori îmi pare chiar rău pentru ele. Pe de altă parte, înțeleg cerințele clienților - dacă aș cumpăra singur un monitor LCD, aș vrea ca acesta să aibă o imagine clară, fără distorsiuni de culoare și pixeli defecți. La imprimante, monitorizez nu numai funcționalitatea, ci și starea consumabilelor. Imprimantele care trec testele mele trebuie să vă servească perfect pentru câțiva ani.

Mai multe despre Michal
Ladislav Janasz

Ladislav Janasz

Colaborez extern cu compania Technimax de mai mulți ani. Ori de câte ori este necesar să ajustez ceva, sunt disponibil pentru a efectua meserii de tot felul. Cooperarea noastră reciprocă se extinde continuu și, mai nou, mă întâlnesc și cu voi, clienții, atunci când livrez laptopuri și imprimante pentru închiriere în perioada electorală. Mă bucur pentru reacțiile pozitive pe care ni le oferiți pentru acest serviciu. O abordare personală este una provocatoare, dar duce la satisfacția dvs., și acest lucru este important.

Mai multe despre Láďa
Vladimír Skoumal

Vladimír Skoumal

Mă ocup de achiziția de bunuri și mă străduiesc să vă pun la dispoziție o gamă diversă de tehnologie informatică pentru ca fiecare client să-şi poată alege exact ceea ce-i trebuie pentru munca sa. Caut noi furnizori și modalități de a vă oferi bunuri de cea mai bună calitate A+.

Mai multe despre Vlad
Petr Foltýn

Petr Foltýn

Sunt ultima persoană pe la care trec bunurile comandate. Verific toate echipamentele înainte de expediere, apoi le împachetez bine și le predau transportatorilor pentru transport.

Mai multe despre Petr
Filip Matouš

Filip Matouš

Treaba mea este să fac afaceri. Mă ocup de clienții existenți și încerc să caut noi oportunități. La cererea dumneavoastră, voi efectua un calcul sau o ofertă individuală.

Mai multe despre