Blog

Noutăți, recenzii, sugestii despre produse...

Dell Latitude 7480 – laptop reprezentativ pentru afaceri

Recenzii | 25.1.2023 | Jakub Seidl
Laptopul Dell Latitude 7480 este o alegere excelentă pentru manageri și oameni de afaceri care caută un instrument de lucru reprezentativ, cu performanță și fiabilitate ridicate. Datorită greutății reduse și durabilității ridicate, notebook-ul este potrivit pentru întâlniri și pe teren, unde puteți profita și de durata lungă de viață a bateriei.
articolul complet

Cele mai bine vândute Dell în 2022

Odată cu noul an, avem ocazia să privim în urmă și să evaluăm ce modele de laptopuri și computere Dell recondiționate s-au vândut cel mai mult în țara noastră. Comparativ cu prezentarea vânzărilor de anul trecut, anul acesta am extins graficul de notebook-uri cu cinci serii, iar pentru computere am combinat serii de modele după generație.
articolul complet

Kituri Dell All in One cu micro PC-uri

Am adăugat recent seturi Dell All in One (AIO) la oferta noastră, a căror bază este un computer în cea mai mică versiune Micro. Suportul practic Dell MFS18 servește ca picior reglabil pentru monitor, dar are și un suport Micro PC pe spate, care poate găzdui orice model de computer Dell în acest format. La fel, suportul pentru monitor este universal VESA 100, deci poate fi folosit orice monitor Dell de până la 27".
articolul complet

Program de lucru la sfârșitul anului 2022

Vă strică planurile furnizorii care își prelungesc zilele libere înainte de sărbători, închid depozitele sau fac inventar mult mai repede? Cu noi nu trebuie să vă faceți griji în săptămâna de Crăciun. Suntem aici pentru dvs. în fiecare zi, chiar și în timpul Crăciunului. Dacă aveți nevoie să vă ajutăm cu ceva, de exemplu, în 23 decembrie, nu ezitați să ne sunați, vom fi aici pentru dvs. până la ora 16:30.
articolul complet

Dell OptiPlex 7080 - mai mult decât un simplu computer de birou

Recenzii | 30.11.2022 | Jindřich Ropek
Avem primele bucăți de computere Dell OptiPlex 7080 în stoc pentru tine, așa că este timpul să vedem ce are de oferit această nouă generație de computere. Deși avem linia OptiPlex experimentată ca computere de birou, 7080 poate fi mult mai mult. Datorită performanței și opțiunilor de configurare, se extinde și la categoriile de computere de gaming, stații de lucru și PC-uri pentru realitate virtuală.
articolul complet