Blog

Noutăți, recenzii, sugestii despre produse...

Extindem garanția la 2 ani

Dorim să vă informăm despre o noutate care vă va mulțumi cu siguranță. Pentru toate produsele, am extins garanția pentru dvs. la 2 ani, mai exact la 25 de luni. Și nu este o promovare temporară și nici nu sunt condiții speciale pe care trebuie să le îndepliniți. Pe scurt, dorim să vă oferim cele mai bune bunuri și servicii în domeniul computerelor recondiționate, iar extinderea garanției de bază la 2 ani este unul dintre următorii pași pentru a realiza acest lucru.
articolul complet

Sub-conturi și adrese de livrare - noi funcții pe e-shop

Am lansat noi funcții pentru dvs., care ar trebui să facă utilizarea magazinului nostru electronic mai ușoară și mai plăcută. Sugestiile pentru aceste îmbunătățiri vin de la clienți, pentru care suntem foarte recunoscători. Dacă vă puteți gândi la alte lucruri pe care le-am putea face mai bine, nu ezitați să ne anunțați prin formularul de sfaturi de îmbunătățire.
articolul complet

Dell Wyse 5070 – calculator pasiv pentru mediul de lucru virtual

Recenzii | 28.2.2022 | Jakub Seidl
Dell Wyse 5070 Thin Client este un computer eficient din punct de vedere energetic, cu răcire pasivă. Este proiectat pentru funcționarea sigură și eficientă în rețelele Citrix, Microsoft, VMware și Amazon WorkSpaces și în mediile de lucru virtuale. Datorită sistemului de operare ThinOS personalizat de la Dell, implementarea și reglarea nu ar trebui să dureze mai mult de 10 minute.
articolul complet

Dell OptiPlex 7070 - Computer fiabil de generația a 9-a

Recenzii | 18.2.2022 | Ondřej Nawrat
Dell OptiPlex 7070 este un model de încredere, de vârf pentru o gamă largă de clienți corporativi. A intrat în vânzare ca unul nou în 2019, în versiunile Tower, Small Form Factor (SFF) și Micro. OptiPlex 7070 oferă o multitudine de opțiuni de configurare dintre care numai puțini nu-şi pot alege. De asemenea, se pune accent pe administrarea simplă și securitatea în rețeaua corporativă.
articolul complet