Blog

Noutăți, recenzii, sugestii despre produse...

Dell OptiPlex 3070 - un computer modern pentru utilizarea de zi cu zi

Recenzii | 4.10.2022 | Jakub Seidl
Dorim să vă prezentăm computerul Dell OptiPlex 3070, care este unul dintre cele mai moderne PC-uri aflate în renovare la sfârșitul anului 2022. Este un computer ideal pentru birou, care poate fi o alternativă foarte interesantă la calculatoarele noi. Fiind un PC recondiționat, are un preț semnificativ mai mic față de unul nou, dar în același timp oferă componente moderne și faimoasa fiabilitate a mărcii Dell.
articolul complet

Ce computere au cel mai mic consum de energie?

Creșterea bruscă a prețurilor la energie ne afectează pe toți, fie că ne referim la scara corporativă sau la gospodăriile noastre personale. Până acum, poate că am perceput limitarea consumului mai mult ca o problemă de ecologie, dar situația actuală ne obligă să ne gândim mai mult la consum din punct de vedere economic. Am vrea să vă spunem exact consumul de energie al computerelor, dar nu este atât de simplu.
articolul complet

Servere turn Dell PowerEdge T330 și T110 II

Rezolvați un server pentru o companie mai mică care nu are o cameră separată pentru servere cu aer condiționat și un dulap rack? Serverele turn Dell PowerEdge sunt proiectate pentru astfel de condiții. Le puteți plasa într-un birou normal ca orice alt computer fără ca acestea să vă deranjeze în vreun fel. Acest lucru vă va economisi costurile și grijile legate de construirea unui fundal pentru un server rack. Să aruncăm o privire asupra celor două modele de servere turn pe care le-am adăugat în ofertă pentru tine.
articolul complet

Accesorii Dell care se pot achiziționa separat

Am lansat recent vânzarea de piese de schimb, componente și accesorii Dell pentru dvs. Secțiunea Accesorii și componente a fost pe e-shop-ul nostru cu mult timp în urmă, dar era mai informativă și afișa articole care pot fi achiziționate pentru computerele și laptopurile noastre prin intermediul configuratorului. Acum aveți opțiunea de a achiziționa accesorii Dell separat, fără a fi legat de un anumit computer sau laptop.
articolul complet