Blog

Noutăți, recenzii, sugestii despre produse...

Soluții costisitoare de calitate, care merită

După cum știți deja, acordăm cu adevărat atenție calității tehnologiei recondiționate, chiar și în ceea ce privește aspectul. Nimeni nu vrea un dispozitiv zgâriat sau deteriorat. Dar ce să facem cu unul ca acesta? Soluția este oferită de o folie specială neagră mată. Aceasta poate fi aplicată pe toți pereții dispozitivului, iar rezultatul, acesta arată ca unul original.
articolul complet

Tastatură laptop curată igienic

Cu siguranță ați auzit că, tastatura ascunde adesea mai multe bacterii decât, de exemplu, un scaun de toaletă. Tastaturile sunt pline de murdărie vizibilă, praf și firimituri, dar și diverse bacterii. Din grija pentru dvs., clienții noștri, vrem să facem tot posibilul. Prin urmare, după curățare, dezinfectăm temeinic tastatura, touchpadul și întregul palmrest.
articolul complet

Care este diferența dintre Core i5 și Core i7?

Pentru a ne putea orienta în lumea tehnologiei computerizate și să nu ne lăsăm păcăliți de limbajul vânzătorilor care sunt interesați doar de profit, este necesar să avem informații despre ceea ce cumpărăm. Este posibil să fi citit deja comparația noastră dintre procesoarele Intel Core i3 și Core i5, deci să mergem mai departe și să vedem ce diferență este între procesoarele Core i5 de Core i7 și dacă are sens să investim într-o gamă mai înaltă.
articolul complet