Blog

Noutăți, recenzii, sugestii despre produse...

Ce computere au cel mai mic consum de energie?

Creșterea bruscă a prețurilor la energie ne afectează pe toți, fie că ne referim la scara corporativă sau la gospodăriile noastre personale. Până acum, poate că am perceput limitarea consumului mai mult ca o problemă de ecologie, dar situația actuală ne obligă să ne gândim mai mult la consum din punct de vedere economic. Am vrea să vă spunem exact consumul de energie al computerelor, dar nu este atât de simplu.
articolul complet

Soluții costisitoare de calitate, care merită

După cum știți deja, acordăm cu adevărat atenție calității tehnologiei recondiționate, chiar și în ceea ce privește aspectul. Nimeni nu vrea un dispozitiv zgâriat sau deteriorat. Dar ce să facem cu unul ca acesta? Soluția este oferită de o folie specială neagră mată. Aceasta poate fi aplicată pe toți pereții dispozitivului, iar rezultatul, acesta arată ca unul original.
articolul complet

Tastatură laptop curată igienic

Cu siguranță ați auzit că, tastatura ascunde adesea mai multe bacterii decât, de exemplu, un scaun de toaletă. Tastaturile sunt pline de murdărie vizibilă, praf și firimituri, dar și diverse bacterii. Din grija pentru dvs., clienții noștri, vrem să facem tot posibilul. Prin urmare, după curățare, dezinfectăm temeinic tastatura, touchpadul și întregul palmrest.
articolul complet