Blog

Noutăți, recenzii, sugestii despre produse...

Dell OptiPlex 3070 - un computer modern pentru utilizarea de zi cu zi

Recenzii | 4.10.2022 | Jakub Seidl
Dorim să vă prezentăm computerul Dell OptiPlex 3070, care este unul dintre cele mai moderne PC-uri aflate în renovare la sfârșitul anului 2022. Este un computer ideal pentru birou, care poate fi o alternativă foarte interesantă la calculatoarele noi. Fiind un PC recondiționat, are un preț semnificativ mai mic față de unul nou, dar în același timp oferă componente moderne și faimoasa fiabilitate a mărcii Dell.
articolul complet

Laptop Dell Latitude 5580 – 15,6" cu două generaţii de CPU

Cumpărarea unui laptop de marcă de calitate cu performanță și securitate suficientă nu este o sarcină ușoară, mai ales dacă aveți un buget limitat, ceea ce pur și simplu nu este suficient pentru un laptop nou de ultimă generație. Dacă nu doriți să faceți compromisuri în privinţa cerințelor de calitate, practic mai aveți o singură opțiune pentru a obţine echipamente de ultimă generație și aceasta este alegerea unui laptop recondiționat. Să aruncăm o privire la ce are de oferit modelul de afaceri Dell Latitude 5580 de 15,6 inchi.
articolul complet

Dell Wyse 5070 – calculator pasiv pentru mediul de lucru virtual

Recenzii | 28.2.2022 | Jakub Seidl
Dell Wyse 5070 Thin Client este un computer eficient din punct de vedere energetic, cu răcire pasivă. Este proiectat pentru funcționarea sigură și eficientă în rețelele Citrix, Microsoft, VMware și Amazon WorkSpaces și în mediile de lucru virtuale. Datorită sistemului de operare ThinOS personalizat de la Dell, implementarea și reglarea nu ar trebui să dureze mai mult de 10 minute.
articolul complet