Blog

Noutăți, recenzii, sugestii despre produse...

Dell Latitude 7480 – laptop reprezentativ pentru afaceri

Recenzii | 25.1.2023 | Jakub Seidl
Laptopul Dell Latitude 7480 este o alegere excelentă pentru manageri și oameni de afaceri care caută un instrument de lucru reprezentativ, cu performanță și fiabilitate ridicate. Datorită greutății reduse și durabilității ridicate, notebook-ul este potrivit pentru întâlniri și pe teren, unde puteți profita și de durata lungă de viață a bateriei.
articolul complet

Dell OptiPlex 7080 - mai mult decât un simplu computer de birou

Recenzii | 30.11.2022 | Jindřich Ropek
Avem primele bucăți de computere Dell OptiPlex 7080 în stoc pentru tine, așa că este timpul să vedem ce are de oferit această nouă generație de computere. Deși avem linia OptiPlex experimentată ca computere de birou, 7080 poate fi mult mai mult. Datorită performanței și opțiunilor de configurare, se extinde și la categoriile de computere de gaming, stații de lucru și PC-uri pentru realitate virtuală.
articolul complet

Dell OptiPlex 3070 - un computer modern pentru utilizarea de zi cu zi

Recenzii | 4.10.2022 | Jakub Seidl
Dorim să vă prezentăm computerul Dell OptiPlex 3070, care este unul dintre cele mai moderne PC-uri aflate în renovare la sfârșitul anului 2022. Este un computer ideal pentru birou, care poate fi o alternativă foarte interesantă la calculatoarele noi. Fiind un PC recondiționat, are un preț semnificativ mai mic față de unul nou, dar în același timp oferă componente moderne și faimoasa fiabilitate a mărcii Dell.
articolul complet