Blog

Noutăți, recenzii, sugestii despre produse...

Dell Wyse 5070 – calculator pasiv pentru mediul de lucru virtual

Recenzii | 28.2.2022 | Jakub Seidl
Dell Wyse 5070 Thin Client este un computer eficient din punct de vedere energetic, cu răcire pasivă. Este proiectat pentru funcționarea sigură și eficientă în rețelele Citrix, Microsoft, VMware și Amazon WorkSpaces și în mediile de lucru virtuale. Datorită sistemului de operare ThinOS personalizat de la Dell, implementarea și reglarea nu ar trebui să dureze mai mult de 10 minute.
articolul complet

Dell OptiPlex 7070 - Computer fiabil de generația a 9-a

Recenzii | 18.2.2022 | Ondřej Nawrat
Dell OptiPlex 7070 este un model de încredere, de vârf pentru o gamă largă de clienți corporativi. A intrat în vânzare ca unul nou în 2019, în versiunile Tower, Small Form Factor (SFF) și Micro. OptiPlex 7070 oferă o multitudine de opțiuni de configurare dintre care numai puțini nu-şi pot alege. De asemenea, se pune accent pe administrarea simplă și securitatea în rețeaua corporativă.
articolul complet

Ultrabook reprezentativ - Dell Latitude E7440

Recenzii | 29.9.2021 | Ondřej Nawrat
În timp ce în lumea noilor tehnologii computerizate, ultrabook-urile sunt deja o practică obișnuită, primele modele abia intră în rândurile celor recondiționate. Ca de obicei, acestea sunt serii superioare de modele profesionale, care nu numai că încearcă să arate bine și să fie subțiri, dar sunt și potrivite pentru standarde înalte de calitate și fiabilitate.
articolul complet