Blog

Noutăți, recenzii, sugestii despre produse...

Cele mai bine vândute Dell în 2022

Odată cu noul an, avem ocazia să privim în urmă și să evaluăm ce modele de laptopuri și computere Dell recondiționate s-au vândut cel mai mult în țara noastră. Comparativ cu prezentarea vânzărilor de anul trecut, anul acesta am extins graficul de notebook-uri cu cinci serii, iar pentru computere am combinat serii de modele după generație.
articolul complet

Kituri Dell All in One cu micro PC-uri

Am adăugat recent seturi Dell All in One (AIO) la oferta noastră, a căror bază este un computer în cea mai mică versiune Micro. Suportul practic Dell MFS18 servește ca picior reglabil pentru monitor, dar are și un suport Micro PC pe spate, care poate găzdui orice model de computer Dell în acest format. La fel, suportul pentru monitor este universal VESA 100, deci poate fi folosit orice monitor Dell de până la 27".
articolul complet

PC-uri de gaming pana la 3000 lei

În secțiunea de computere de gaming nou înființată, am inclus pentru dvs. primele modele de computere Dell cu placă grafică nVidia GeForce GTX 1650. Atunci când alegeți, am subliniat cea mai bună combinație posibilă de CPU și grafică la cel mai mic preț de achiziție. Rezultă un computer de gaming sub 3000 de lei, pe care poți juca bine jocuri noi cu rezoluție Full HD.
articolul complet

Servere turn Dell PowerEdge T330 și T110 II

Rezolvați un server pentru o companie mai mică care nu are o cameră separată pentru servere cu aer condiționat și un dulap rack? Serverele turn Dell PowerEdge sunt proiectate pentru astfel de condiții. Le puteți plasa într-un birou normal ca orice alt computer fără ca acestea să vă deranjeze în vreun fel. Acest lucru vă va economisi costurile și grijile legate de construirea unui fundal pentru un server rack. Să aruncăm o privire asupra celor două modele de servere turn pe care le-am adăugat în ofertă pentru tine.
articolul complet