Dell Latitude E7240

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Ultrabook-urile Dell Latitude E7240 au dimensiuni mici, dar cu performanțe extraordinare. Șasiul rezistent din aluminiu și baza acoperită cu pulbere garantează o durabilitate superioară și un aspect premium. Dispozitivul are doar 2 cm grosime și o greutate de 1,36 kg, ceea ce îl face tovarășul ideal pentru călătorie și în teren. Datorită SSD-urilor, ultrabook-ul nu conține piese în mișcare, astfel încât protejarea datelor dvs. de deteriorarea mecanică este chiar mai mare. displayul tactil la anumite modele selectate este consolidat de fibră de carbon și protejat de Corning Gorilla Glass NBT, așa că, vă puteți baza pe sensibilitatea, luminozitatea optimă și durabilitatea sa.

Pentru mai multe informații, consultați recenzia noastră despre laptopul Dell Latitude E7240 Ultra.

Pentru o mai mare securitate a datelor dvs., ultrabook-ul oferă un cititor de amprente și un cititor inteligent de carduri fără contact. Laptopurile sunt echipate cu procesor de joasă tensiune din a 4-a generație Intel Core i3, până la Intel Core i7. Chipul grafic Intel Integrated HD Graphics 4400 are grijă de redarea imaginilor. Cu un display de 12,5", laptopurile au o dimensiune foarte compactă de 31cm x 2cm x 21,1cm și cântăresc doar 1,36 kg cu tot cu baterie. displayul oferă o rezoluție de 1366x768 sau Full HD 1920x1080, în funcție de model. De asemenea, este necesar să scoatem în evidență memoria RAM rapidă de până la 1600 MHz și până la 16 GB.

Dacă E7240 nu este suficient pentru dvs., verificați următoarea generație, Dell Latitude E7250. S-ar putea să fiți interesat și de Dell Latitude E7440 cu un ecran mai mare de 14 inchi. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video