Dell Latitude E5270

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopul mic Dell Latitude E5270 de 12,5 inchi oferă performanțe solide în ciuda dimensiunilor sale compacte. Cu o greutate de doar 1,5 kg, îl puteți transporta și utiliza cu ușurință pe drum.

În Latitude E5270 lucrează un procesor din a șasea generație până la Core i7. Este o variantă de joasă tensiune cu denumirea U, datorită căreia ne putem aștepta la o rezistență sporită atunci când funcționează pe baterie. Putem echipa două sloturi cu memorie DDR4 şi ajungem la o capacitate de până la 16 GB. Hard disk-ul poate fi unul clasic de 2.5", dar în mai multe cazuri ne putem aștepta să instalăm un SSD M.2. Display-ul de 12,5 inchi este disponibil de obicei la rezoluție HD sau Full HD, atât în versiunea clasică mată, cât și în versiunea tactilă lucioasă. Datorită dimensiunilor compacte ale laptopului, nu ne putem aştepta la o conectivitate prea bogată. Trebuie să ne mulțumim cu 3x USB, HDMI și RJ-45. Cu toate acestea, există și un port de andocare E-family, datorită căruia putem folosi multe alte porturi ale stațiilor de andocare Dell PR02X și PR03X.

Dacă nu vă place E5270, s-ar putea să fiți interesat de noua generație Dell Latitude 5280. Există și un ultrabook de generație ultra, Dell Latitude E7250. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video