Dell Latitude 5280

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell Latitude 5280 se mândrește cu performanțe ridicate la dimensiuni minime. Datorită diagonalei ecranului de 12,5", Latitude 5280 este unul dintre mini-notebook-urile a căror compactitate o veţi aprecia mai ales în timpul transportului frecvent. În ciuda dimensiunilor reduse și a greutății sale de doar 1,4 kg, are multe de oferit în ceea ce privește performanța.

La notebook-ul 5280, găsim procesorul Intel Core din a 7-a generație abia la varianta i7, şi anume un dual-core economic cu etichetă U, datorită căruia vă puteţi aștepta la o durată mai mare la funcţionare a bateriei. În varianta ultra-rapidă NVMe pot fi montate până la 32 GB de RAM DDR4 rapidă și fie un disc clasic de 2,5", fie M.2. Display-ul cu diagonala de 12,5" deja menționată poate avea o rezoluție de la HD la Full HD. Latitude 5280 este echipat cu doi conectori USB 3.1 clasici, unul USB-C, HDMI, LAN și chiar un conector VGA. Echipamentul său este cu adevărat bogat pentru un laptop atât de mic.

Dacă 5280 nu ți se potrivește, s-ar putea să fii interesat de sfârșitul superior al generației anterioare, Dell Latitude E7270. Este disponibil și un Dell Latitude 5480 mai mare de 14 inchi. Sau puteți alege prin filtrarea noastră detaliată direct în secțiunea de laptopuri recondiționate.

Video