Am nevoie de imprimare duplex

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Am nevoie de imprimare pe două fețe, cee ce este un criteriu esențial pentru mine. Imprimarea pe două fețe poate reduce semnificativ costurile de imprimare.

Modelele mai ieftine de imprimantă oferă așa-numitul duplex manual, adică imprimarea duplex manuală, care necesită întoarcerea manuală a hârtiei. Luați în considerare dacă aceasta este o soluție bună, deoarece experiența a arătat că, este foarte nepractică și de multe ori merită să investiți câteva sute de lei mai mult într-o imprimantă auto-duplex, unde imprimanta are grijă de toate în mod automat. De obicei, tipărește prima pagină, întoarce hârtia și tipărește a doua pagină. Abia atunci hârtia va fi ejectată.

Dacă imprimanta este marcată „cu duplex”, garantăm livrarea unei imprimante cu imprimare automată pe două fețe.

SUGESTIE: Știați că, cu o taxă minimă la noi puteți cumpăra o imprimantă refurbished cu un toner complet nou, care are o capacitate mai mare decât tonerul nou la o imprimantă nouă?