Imprimantă HP LaserJet Pro 400 M401DN, duplex automat, placă de rețea, toner folosit, cablare

TISHPPRO400001
Imprimantă HP LaserJet Pro 400 M401DN, duplex automat, placă de rețea, toner folosit, cablare
TISHPPRO400001

Produsul nu este de vânzare separat
Preț de bază
701 Lei
835 Lei cu TVA

Aceste bunuri pot fi achiziționate numai cu achiziționarea produselor selectate.

Afișați produsele selectate
Afișați produsele selectate

Imprimantă HP LaserJet Pro 400 M401DN, duplex automat, placă de rețea, toner folosit, cablare

Imprimantă HP LaserJet Pro 400 M401DN

Vă gândiți în viitor și sunteți dispus să investiți mai mult pentru ceva ce vi se va întoarce înapoi de nenumărate ori? Cumpărați modelul HP LaserJet Pro 400 M401DN. Această imprimantă se va îngriji de tipărirea documentelor dvs. ani de zile. Fiabilitatea imprimantelor HP împreună cu serviciile extinse ale Technimax vă vor asigura eficiență maximă și minim de griji.

Caracteristici și echipamente

Modelul HP LaserJet Pro 400 M401DN este excepțional pentru utilizarea ușoară a rețelei. Tipărirea cu laser cu viteze de până la 35 de pagini pe minut ține pasul cu nevoile dvs. personale de imprimare. Tăvile de intrare de 50+250 de coli vă asigură că nu trebuie să stați deasupra imprimantei pentru a reumple mereu hârtie suplimentară. Cu o opțiune de conectare la rețea, imprimanta este întotdeauna disponibilă fără a fi necesară o conexiune directă prin cablu la computer. Cu adăugarea unui duplex, puteți imprima ușor și rapid pe ambele părți, reducând costul pentru hârtie. Lucrul cu imprimanta este facilitat de un ecran rabatabil. Dacă doriți o imprimantă de încredere pentru uz personal, încercați HP LaserJet Pro 400 M401DN. Nu veți regreta.

Dacă imprimanta conține toner original, starea acestuia este între 10% și 100%. Prin urmare, nu primiți o imprimantă cu un toner original care să fie complet gol. Din păcate, pentru unele tonere alternative (neoriginale), nu este posibilă determinarea stării exacte a tonerului, astfel încât putem verifica doar calitatea tipăririi.

Această imprimantă nu include un scaner.

Pentru mai multe informații și o comparație a variantelor disponibile M401, consultați recenzia noastră despre imprimanta HP LaserJet Pro 400 M401.

Alte imprimante refurbished

Pentru companiile mai mari avem imprimante de mare capacitate, care au de obicei o conexiune la rețea și sunt proiectate pentru companii mijlocii și mari. Imprimantele multifuncționale oferă capacități de copiere și scanare și alte funcții avansate. Alte imprimante refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Imprimante refurbished.

Produsele selectate

product_image

Imprimantă HP LaserJet Pro M402DN

TISHPPRO400002

duplex automat, placă de rețea, toner folosit, cablare

În stoc 16 bucăți
801 Lei
+ TVA 153 Lei