Dell PowerEdge R710

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Serverele din gama Dell PowerEdge R710 sunt alegerea ideală pentru a vă eficientiza afacerea și a simplifica gestionarea IT. Capacitățile de virtualizare extinse, gestionarea îmbunătățită a puterii și un sistem inovator de instrumente de gestionare reduc costurile de operare. Conceput pentru a fi un server Rack 2U, aspectul intern este conceput astfel încât gestionarea cablurilor să nu împiedice fluxul de aer sau accesul la componentele individuale. Displayul LCD informativ vă va oferi întotdeauna o imagine de ansamblu asupra stării serverului, a puterii și a temperaturii de funcționare. PowerEdge R710 este a 11-a generație de servere Dell, cu avantajul că, odată ce vă familiarizați cu gestionarea uneia dintre generații, veți înțelege bine și următoarea generație, astfel încât este ușor de trecut la aceasta.

Serverele lucrează cu procesoarele Intel Xeon Quad sau Xeon Hexa Core de nouă generație cu tehnologia Intel QuickPath pentru a vă asigura că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la puterea de calcul. Pentru memoria DDR3, există 18 sloturi DIMM gata să folosească până la 288 GB RAM. Cu pereți suplimentari la hard disk pot fi conectate până la șase HDD-uri de 3,5" sau 2,5" cu o capacitate totală de 12 TB. Împreună cu o serie de sloturi PCI, controlere RAID și conectivitate la rețea și capacități de gestionare de la distanță, aceste funcții fac din Dell PowerEdge R710 o alegere atractivă pentru o soluție universală de server.

Dacă seria Dell PowerEdge R710 este prea costisitoare pentru scopurile dvs., puteți căuta un server PowerEdge R410 dintr-o gamă mai joasă. Serverele Dell PowerEdge R620 oferă mai multe performanțe și mai multe opțiuni. Toate serverele refurbished pot fi găsite în secțiunea noastră Servere refurbished.

Video