Dell PowerEdge R620

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell PowerEdge R620 recondiționat poate fi o bază de încredere în rețeaua dvs. corporativă. Această soluție este potrivită în special pentru companiile mai mici care nu au nevoie de un server extrem de puternic, dar doresc o soluție ieftină, dar profesională.

PowerEdge R620 are două socluri pentru montarea procesoarelor Intel Xeon cu până la 8 nuclee, astfel încât putem construi maximum 16 nuclee. Memoria RAM este de tip DDR3 și în 24 de sloturi poate ajunge până la 768 GB. Designul de rack 1U scăzut oferă maximum 10 sloturi pentru discuri de 2,5", de obicei controlate de controlerul PERC H710. Serverul poate fi echipat cu două surse de alimentare și un modul de gestionare la distanță iDRAC Enterprise.

Dacă sunteți în căutarea unui server de marcă ieftin, vă va plăcea Dell PowerEdge R620. Alte servere de încredere la preţuri tentante gasiţi în secţiunea servere refurbished.

Video