Dell Latitude E6230

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopurile Dell Latitude E6230 iasă în evidență pentru mobilitatea lor și manopera de calitate superioară. Șasiul este protejat de construcția Tri-Metal, testată după norma militară MIL-STD 810G. Hard discul este echipat cu izolație de cauciuc pentru a preveni deteriorarea unității și pentru a vă proteja datele. Senzorul de cădere liberă încorporat vă protejează unitatea în caz de cădere a laptopului. Deci nu trebuie să vă faceți prea multe griji cu privire la deteriorarea acestuia.

Pentru mai multe informații, consultați recenzia noastră la mini laptopul Dell Latitude E6230.

Laptopurile au un chipset Mobile Intel QM77 Express și un procesor cu mai multe nuclee din gama Intel Core i3 la Intel Core i7. Chipul grafic Intel Graphics 3000 la unele modele Core i3 sau Intel HD Graphics 4000 la modelele superioare are grijă de redarea imaginilor. Cu un ecran de 12,5", laptopurile au o dimensiune foarte practică de 30,9cm x 2,4cm x 22,6cm și cântăresc doar 1,38 kg cu tot cu baterie. Ecranul cu suprafață antireflexie oferă o rezoluție de 1366x768.

Dacă seria E6230 este prea costisitoare pentru nevoile dvs., puteți căuta un laptop Dell Latitude E6220 de generație anterioară mai ieftin. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul Dell Latitude E6430 cu ecran de 14". Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Mai multe informații pe site-ul oficial al producătorului.