Dell Latitude E6220

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopurile Dell Latitude E6220 ies în evidență pentru compactitatea lor și construcția foarte durabilă. Șasiul este protejat de construcția Tri-Metal, testare după norma militară MIL-STD 810G la temperaturi, vibrații și praf extreme. Tastatura laptopului este rezistentă la umezeală și are un panou LCD care este sigilat și amortizat împotriva avariilor de impact. Capacul ecranului este protejat de aluminiu anodizat și atașat la corpul laptopului cu balamale din oțel robust. După cum puteți vedea din fotografii, construcția durabilă nu este deloc o piedică împotriva designului modern.

Laptopurile au un chipset Mobile Intel QM67 Express și un procesor cu mai multe nuclee din gama Intel Core i3 la Intel Core i7. Chipul grafic Intel HD Graphics 3000M are grijă de redarea imaginilor. Cu un ecran de 12,5", laptopurile au o dimensiune foarte practică de 30,9cm x 2,5cm x 22,6cm și cântăresc doar 1,44 kg cu tot cu baterie. Ecranul cu suprafață antireflexie oferă o rezoluție de 1366x768.

În cazul în care seria E6220 este prea costisitoare pentru scopurile dvs., puteți căuta dispozitive similare în categoria mini laptopuri. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul foarte popular cu un ecran de 14", Dell Latitude E6420. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video