Dell Latitude 7280

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell Latitude 7280 Ultrabook este unul dintre cele mai noi notebook-uri recondiționate. Ecranul cu rezoluție HD sau FullHD are o diagonală de 12,5 ", şi datorită acestui fapt întregul ultrabook cântărește doar 1,2 kg. Procesorul poate fi de generația a 6-a sau a 7-a, memoria RAM este de tip DDR4 cu o capacitate de până la 16 GB și discul este de obicei M.2 NVMe. Prin urmare, este un ultrabook, a cărui performanță poate face față cu ușurință lucrărilor de birou solicitante pe mai multe monitoare externe. Puteți conecta mai multe monitoare printr-o stație de andocare USB-C, pe care o puteți achiziționa prin intermediul configuratorului nostru. Dacă aveți nevoie de cel mai mic laptop cu cea mai mare performanță, Dell Latitude 7280 este pentru dvs.

Dacă 7280 este prea scump pentru tine, te poți uita la generația anterioară, Dell Latitude E7270. Ați putea fi interesat și de modelul de 14 inchi al generației anterioare, Dell Latitude E5470. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video