Dell Latitude E5470

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopul business Dell Latitude E5470 continuă linia de laptopuri de înaltă calitate, care subliniază fiabilitatea pe termen lung și capacitatea de utilizare pe scară largă. Comparativ cu ultrabook-urile din ce în ce mai răspândite, Latitude E5470 oferă conectivitate și opțiuni de extensie mai bogate. Poate conține până la un procesor quad-core și funcționează cu memorie rapidă DDR4. Poate avea și o placă grafică dedicată, ceea ce nu este de așteptat în cazul ultrabook-urilor. Laptopul cântărește doar 1,7 kg, ceea ce reprezintă o valoare frumoasă la o diagonală de 14" într-un șasiu rezistent. Dacă sunteți în căutarea unui laptop business modern, merită luat în considerare Latitude E5470.

Mai multe informații despre modelul Dell Latitude E5470, care este o alegere înțeleaptă pentru utilizarea de zi cu zi, veți găsi în recenzia noastră la acest model.

Dacă seria E5470 nu este suficientă pentru tine, s-ar putea să fii interesat de noua generație, Dell Latitude 5480. Dacă modelul mai mic de 12,5" ți se potrivește mai bine, avem Dell Latitude E5270. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video
Filtrați produsele după parametri
Ecran
Processor
Model
Sistem de operare
Placă grafică
Hard disk
Porturi
USB-C
HDMI
VGA
DVI
COM
DisplayPort
Memorie de operare
Capacitatea memoriei RAM
Echipament
Anulați filtrele selectate