Laptopuri Core 2 Duo refurbished

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Primele procesoare Core 2 Duo au apărut pe piață în 2006, înlocuind procesoarele CPU cu tehnologia NetBurst. Cu o performanță crescută, combinată cu un consum redus de energie și, prin urmare, mai puțină căldură, procesoarele au început să fie foarte utilizate în laptopuri, unde au condus timp îndelungat. Ele sunt încă utilizate pe scară largă în birouri, magazine, dar și pentru uz personal pentru navigarea pe Internet, vizualizarea de filme și seriale. În prezent, acestea sunt înlocuite în cea mai mare parte de procesoare mai noi, cel mai adesea Intel Core i5, la care este necesar să luați în calcul și prețuri mai mari.

Tehnologii

Intel Core 2 Duo sunt procesoare cu două nuclee de 64 de biți bazate pe tehnologia Core. Memoriile L1, L2 mai mari duc la mai multe performanțe, în timp ce tehnologia Core „cool” oferă mai multe performanțe (până la 33% la videoclipuri) la aceeași frecvență ca Pentium. Gama de procesoare dual core Intel Core 2 Duo sunt marcate cu litera "E". Marele avantaj al acestor procesoare este consumul scăzut de energie TDP și reduc astfel acumularea de căldură la procesor.