Dell Precision T7500

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Calculatoarele din gama Dell Precision T7500 sunt silențioase, dar cu performanțe de funcțioanre mari. În combinație cu un monitor IPS, sunt alegerea ideală pentru lucrări video și grafică dificile. Procesoarele Intel Xeon de nouă generație cu tehnologia Intel QuickPath asigură că, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la puterea de calcul. Datorită tehnologiilor avansate, procesorul nu se supraîncălzește chiar și după mult timp în modul Intel Turbo Mode, ceea ce îmbunătățește performanțele pentru aplicațiile cu un singur nucleu și multi-core. Ventilatoarele, special concepute de către Dell, asigură o răcire eficientă cu zgomot minim, chiar și la sarcină maximă. În ciuda performanțelor sale uriașe, dispozitivul este ecologic și a obținut certificarea ENERGY STAR 5.0 pentru gestionarea energiei.

Calculatoarele au un chipset Intel 5520 și un procesor gama Intel Xeon Quad la Intel Xeon Hexa. Memoria de operare rapidă poate fi extinsă până la 192 GB cu un card suplimentar. Dispozitivul are două sloturi PCI Express x16 pentru placă grafică și este livrat cel mai adesea cu carduri NVIDIA Quadro sau ATI FirePro. Nu lipsește nici un DVD optic sau o unitate Blu-ray. Dimensiunile calculatorului și alte informații utile pot fi găsite pe site-ul oficial al producătorului.

Dacă seria Dell Precision T7500 este prea costisitoare pentru scopurile dvs., puteți căuta un Dell Precision T3500 mai ieftin. Ați putea fi interesat și de alte modele cu procesoare Intel Xeon Hexa. Alte calculatoare refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Calculatoare refurbished.