Dell OptiPlex 7440 AIO

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Căutați un calculator de încredere, cu un monitor drăguț, care nu ocupă mai mult spațiu decât este necesar? Atunci încercați modelul Dell OptiPlex 7440 All in One. Șasiul monitorului LCD de 24" ascunde toate componentele PC-ului pentru a asigura aplicații de birou de lungă durată și fără probleme.

În ce privește performanța, acesta este un procesor Intel Core de generația a 6-a și memorie RAM DDR4, similar cu Dell OptiPlex 7040. Dispozitivul poate face față cu ușurință utilizării solicitante în birouri. Datorită ieșirii HDMI, puteți conecta și un al doilea monitor extern. AIO 7440 are și o intrare HDMI, astfel încât poate fi folosit și ca monitor de 24" pentru un computer obișnuit.

În designul AIO, puteți de asemenea să gestionați ușor cablajul, deoarece nu veți avea nevoie demulte cabluri ci doar de un cablu de alimentare clasic și o tastatură cu un mouse. Dacă în plus aveți periferice wireless, veți minimiza cablajele la minimum. Ansamblul are, de asemenea, un difuzor încorporat, așadar nu este nevoie să vă ocupați de un sistem audio extern. Cu siguranță veți aprecia simplitatea computerului All in One.

Video