Dell OptiPlex 3060

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Computerul Dell OptiPlex 3060 este disponibil în trei versiuni, și anume turn, SFF și micro. Este un PC de birou cu un procesor de generația a 8-a care acceptă Windows 11, așa că nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să îl schimbați în următorii ani.

OptiPlex 3060 poate conține o gamă largă de procesoare, de la Celeron și Pentium dual-core, la Core i3 cu patru nuclee, până la Core i5 cu șase nuclee. În variantele micro minuscule găsim variante de joasă tensiune de procesoare, care sunt marcate cu litera T. Memoria RAM este de tip DDR4 și poate ajunge la o capacitate de până la 32 GB. O placă grafică poate fi instalată și în designul turnului și o placă cu profil redus în SFF, dar micro-ul trebuie să se descurce cu un cip grafic integrat în procesor. Cu toate acestea, niciunul dintre ele nu a oferit putere suplimentară pentru grafică, așa că puteți selecta doar carduri care pot gestiona 75W prin slotul PCIe. Putem monta discuri de 2,5" sau chiar 3,5" conform designului, dar de obicei sunt deja SSD de 2,5" sau discuri mici M.2 peste tot.

Dacă sunteți în căutarea celei mai ieftine soluții cu suport Windows 11, Dell OptiPlex 3060 este soluția potrivită, deoarece este prima generație acceptată oficial. Puteți alege mai multe variante în secțiunea de calculatoare refurbished.

Video