Dell Latitude E6530

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopurile Dell Latitude E6530 sunt specifice pentru eficiența și manopera lor de calitate. Șasiul este protejat de construcția Tri-Metal, testată după norma militară MIL-STD 810G. Hard disk-ul este echipat cu izolație de cauciuc care oferă protecție împotriva vibrațiilor pentru a vă proteja datele. Senzorul de cădere liberă încorporat vă protejează unitatea în caz de cădere. Colțurile sunt protejate de aliaj de magneziu, iar datorită capacității avansate de gestionare a bateriei la distanță și BIOS facilitează gestionarea în cadrul comapniilor.

Pentru mai multe informații, consultați recenzia noastră la laptopul business Dell Latitude E6530.

Seria de laptopuri E6530 se mândrește, de asemenea, cu un consum minim de energie, datorită unei surse de alimentare eficiente și gestionării energiei Dell Battery Management Utility. Tehnologia Express Charge încarcă bateria laptopului la 80% în aproximativ o oră, iar USB Powershare vă permite să încărcați diferite dispozitive din portul USB chiar și atunci când laptopul este în modul de repaus. În plus, puteți utiliza accesorii compatibile pentru seria Dell Latitude E pentru eficiența muncii.

Laptopurile au un chipset Mobile Intel QM77 Express și un procesor cu mai multe nuclee din gama Intel Core i3 la Intel Core i7. Chipul grafic Intel Graphics 3000 la unele modele Core i3 sau Intel HD Graphics 4000 la modelele superioare are grijă de redarea imaginilor. De asemenea, este disponibilă o placă grafică nVidia NVS 5200M cu 1 GB memorie GDDR5. Cu un ecran de 15,6", laptopurile au dimensiuni de 38,4 cm x 3,4 cm x 25,8 cm și cântăresc doar 2,44 kg cu baterie. Ecranul cu suprafața antireflexie oferă o rezoluție de la 1366x768 la 1920x1080, în funcție de model.

Dacă seria E6530 este prea costisitoare pentru nevoile dvs., puteți căuta un laptop Dell Latitude E6520 de generație anterioară mai ieftin. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul Dell Latitude E6430 cu ecran de 14". Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Mai multe informații pe site-ul oficial al producătorului.

Video