Dell Latitude E6500

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell Latitude E6500 a fost lansat pe piață pentru prima dată în octombrie 2008 și, deși se bazează pe predecesorul său de mare succes, Latitude D830, este clar că dezvoltatorii au lucrat intens la noul model. Designul este complet diferit de modelul anterior. Nu este de mirare, ecranul este proiectat pentru noul raport de 16:9, culoarea a fost schimbată de la o combinație de negru și argintiu la negru. Latitude E6500 este de asemenea disponibil în albastru, roșu (vișiniu) și argintiu. Toate variantele arată foarte elegant și imediat de la prima vedere sunt atractive.

Latitude E6500 este echipat cu procesoare Core 2 Duo până la T9800, adică 2.93 GHz și chipset-uri Intel GM45/PM45. Pot fi utilizate până la două module RAM de tip DDR2 până la respectabilii 8 GB. Un parametru important pentru fiecare client este placa grafică. Aici putem găsi o placă grafică standard Intel GMA 4500MHD, sau una NVIDIA Quadro NVS 160M mai puternică. Un capitol separat este ecranul, care este echipat cu un panou cu dimensiunea de 15,4" și rezoluție de până la 1920x1200.

Dimensiunile acestei unități sunt de 358 x 257 x 33 mm, iar greutatea este de doar 2,34 kg (cu baterie cu 4 celule).

Laptopul Dell Latitude E6500 la fel ca modelul mai ieftin Dell Latitude E6500 a fost proiectat având în vedere durabilitatea, securitatea, productivitatea ridicată și costul scăzut de operare.

Fiecare utilizator nou va fi atras imediat de balamalele masive ale capacului ecranului, de tastatura proiectată precis și confortabilă și de ușurința de utilizare a stațiilor de andocare compatibile pentru a înlocui un computer desktop convențional. Cea de-a treia piesă din puzzle poate fi, de asemenea, un suport de stație de andocare compatibil, a cărui utilizare poate crea cu ușurință o unitate complet funcțională, înlocuind complet computerul OptiPlex.

Funcționarea poate fi extinsă cu ușurință folosind o baterie cu 9 celule și un software de gestionare a energiei consumate.

Instrumentele de gestionare selectate permit utilizatorului să se concentreze asupra activității sale fără a-și face griji pentru securitatea și disponibilitatea datelor stocate.

Dell Latitude E6500 a devenit în esență o copie a fratelui său mai mic, Latitude E6400, cu excepția faptului că are un ecran mai mare. Din acest motiv, dezvoltatorii au fost nevoiți să proiecteze un capac ceva mai mare. Utilizatorul final trebuie să accepte o creștere în greutate de 0,5 kg. Acest aspect însă, este echilibrat de o suprafață de afișare mai mare și o mare parte din clienții exigenti care preferă confortul, cu siguranță, vor aprecia acest lucru.

Dell Latitude E6500 vizează în mod clar utilizatorii care au nevoie de o suprafață de vizualizare mai mare, un lucru mai confortabil și doar ocazional au nevoie să folosească laptopul pe drumuri. Dacă această descriere se potrivește necesităților dvs., vă recomandăm acest model.

Video
youtube_A3UDdF-pNTQ