Dell Latitude E5410

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopurile Dell Latitude E5410 sunt ca dimensiune și design ideale pentru lucrul în călătoriile de afaceri. Laptopurile sunt testate într-o simulare accelerată a volumului real de muncă de zi cu zi pentru a le asigura o durată de viață mai lungă. Balamalele care țin ecranul sunt ramforsate în mod special. Senzorul integrat de cădere liberă și tehnologia Strike Zone vă protejează datele împotriva șocurilor, chiar și atunci când laptopul este oprit. Tehnologia Express Charge asigură reîncărcarea bateriei laptopului la 80% în aproximativ o oră. În plus, puteți utiliza accesorii compatibile pentru seria Dell Latitude E pentru eficiența muncii.

Laptopurile au un chipset Mobile Intel HM55 Express și un procesor quad-core gama Intel Core i3 la Intel Core i7. Cipul grafic Intel HD Graphics sau placa grafică Nvidia NVS se ocupă de redarea imaginilor. Cu un ecran de 14,1", laptopurile sunt de 38,8 cm x 3,3 cm x 24,4 cm și cântăresc 2,36 kg inclusiv bateria. Ecranul cu un strat antireflecție oferă o rezoluție de la 1280x800 la 1440x900, în funcție de model.

Dacă seria E5410 este prea costisitoare pentru scopurile dvs., puteți consulta generația anterioară Dell Latitude E5400. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul de nouă generație, Dell Latitude E5420. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.