Dell Latitude 7390

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Notebook-ul Dell Latitude 7390 cu un șasiu mic de 13,3" este potrivit atât pentru un birou cu stație de andocare, cât și pentru călătorii frecvente, unde îi apreciem dimensiunea compactă și greutatea redusă. Performanța notebook-ului oferă, de asemenea, suficient pentru a lucra pe mai multe monitoare externe.

La modelul Latitude 7390, putem întâlni procesoare din generația a 7-a sau a 8-a, lucru care poate fi oarecum confuz. Acesta nu este primul model la care două generații se intersectează, dar trebuie să fim atenți când cumpărăm. Acest lucru poate fi deosebit de important pentru cei care planifică să lucreze pe Windows 11, care necesită procesor de generația a 8-a. Notebook-ul are un șasiu nou proiectat, cu balamalele capcaului conectate și oferă o impresie foarte solidă și uniformă. Avem la dispoziţie un singur slot pentru RAM DDR4 cu o capacitate de până la 16 GB. Stocarea este rezolvată exclusiv prin modulul SSD M.2, care acceptă și interfața NVMe. Display-ul cu diagonala de 13,3" tinde sa aibă rezoluţie Full HD şi vom întâlni varianta clasică şi touch. Din conectorii avem aici USB-C, 2 USB, HDMI, LAN și audio, care este echipament standard, pe care mulţi din birou o pot extinde prin stația de andocare USB-C Dell WD19.

Întregul laptop Dell Latitude 7390, inclusiv bateria, cântărește doar 1,2 kg, așa că poate fi însoțitorul dvs. ideal în călătoriile frecvente de afaceri. Dar dacă doriţi ceva puțin diferit, nu ezitaţi să vă uitați în secțiunea noastră de laptopuri refurbished.

Video