Noi vs refurbished

Noi vs refurbished

Înainte de a alege tehnologia de ccalcul, este necesar să vă decideți dacă vă veți concentra pe dispozitive noi sau refurbished (folosite). Aici trebuie să vă dați seama ce înseamnă cuvântul refurbished. În cazul nostru, este vorba despre o tehnologie care a fost deja folosită (mai ales în companii și birouri mari). Deoarece acestora li se merită să vândă aceste echipamente și să cumpere echipamente noi după încheierea contractului de leasing, în acest fel intră pe piață doar dispozitive de marcă, în special în cele mai înalte linii de modele. Aceste dispozitive sunt sortate, testate și curățate în continuare pentru a asigura că sunt complet gata pentru utilizare ulterioară.

Cum este cu calitatea

Acest lucru ne duce către avantajul tehnologiei refurbished. Acestea sunt exclusiv dispozitive de înaltă calitate de la branduri dovedite, precum Dell și HP. Acest lucru asigură o calitate și fiabilitate HW, care sunt atât de importante pentru funcționarea în continuare a afacerilor. Cu toate acestea, este necesar să ne dăm seama că, ca parte a reducerii globale a costurilor și, prin urmare, și a prețurilor acestei tehnologii, producătorii au decis să extindă portofoliul cu serii mai scăzute, cu calitate și preț mai mici. Aceste modele mai ieftine sunt de obicei vândute ca dispozitive noi, dar printre cele refurbished aproape că nu le puteți găsi deloc.

Dacă sunteți în căutarea unei calități reale, în special pentru utilizarea în cadrul companiei, vă recomandăm să alegeți dintre cele mai înalte modele de la producători de calitate, inclusiv Dell și HP. Modelele noi sunt de obicei foarte scumpe și, prin urmare, nu sunt întotdeauna o soluție viabilă. Astfel, clienții aleg adesea o alternativă sub formă de tehnologie refurbished folosită foarte puțin timp. Este posibil să obțineți astfel un dispozitiv de încredere care nu va trăda și, în același timp, nu va fi prea scump.

Argumente pro şi contra

Tot mai ezitați dacă să cumpărai tehnologie de calcul nouă sau una refurbished? Încercați să luați în considerare avantajele și dezavantajele – în tabel veți găsi o comparație clară a celor patru categorii de produse. Sub tabel este o explicație mai detaliată a criteriilor evaluate. Luați în considerare ceea ce este cel mai bine pentru nevoile dvs. și care sunt posibilitățile dvs. La noi veți găsi exclusiv produse high-end de înaltă calitate.

comparatie

Preț: Prețul produsului în momentul achiziției.

Calitate și fiabilitate: proprietăți specificate de producător la proiectarea produsului în ceea ce privește prețul acestuia și necesitatea unei funcționări fără probleme.

Servis: Servicii oferite de furnizor înainte de vânzare, în timpul vânzării și mai ales după vânzare. Cel mai adesea este vorba despre viteza și metoda de soluționare a reparațiilor în garanție, consultanță, asistență tehnică, service post-garanție, piese de schimb și know-how.

Performanță: performanța pe care o oferă produsul. La PC-uri și laptopuri este de obicei CPU, RAM, HDD, placă grafică etc. La imprimante, aceasta poate fi viteza de imprimare sau sarcina maximă lunară.

Calculează valorile în timpul utilizării: Fiecare produs pierde valoare în timp. De obicei, după încheierea garanției (la firma) sau în timpul primelor dificultăți tehnice majore (în cazul utilizatorilor fizici), dispozitivul este vândut unui terț. Prin urmare, pierderea valorii este diferența dintre prețul de achiziție și valoarea reziduală la această vânzare. Poate fi înțeles simplu ca fiind costul de proprietate a produsului. Desigur, aceste costuri sunt mult mai mari pentru bunurile mai scumpe și noi decât în cazul celor folosite.

În acest sens, produsele folosite, low-end, sunt înțelese ca mărfuri uzate de marcă sau mărfuri de marcă din linia inferioară de produse. La producătorul Dell cele mai inferioare linii de produse sunt Inspiron, Vostro sau Latitude, cu marcajul E5×xx, unde „5” înseamnă, de obicei, un preț mai mic (carcase ieftine din plastic sau absența unor tehnologii). Aceste dispozitive sunt potrivite în special pentru uz casnic.

În acest sens, produsele high-end utilizate sunt înțelese ca dispozitive de marcă de serie superioară, destinate exclusiv utilizării profesionale. În timpul dezvoltării lor, se pune accentul pe fiabilitate, depanare și utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate. Deoarece este vorba de bunuri refurbished, aceste proprietăți pot fi garantate chiar și după 2 – 3 ani, când contractul de leasing se încheie și aceste produse intră din nou pe piață. Furnizorii de încredere oferă la aceste produse o garanție chiar și de până la 3 ani, reparații sub forma unui schimb bucată cu bucată și adesea garantează soluționarea reclamației în termen de trei zile. Un produs tipic din această categorie este Dell Latitude sau Dell Precision. Aceste dispozitive sunt potrivite în special pentru utilizarea în firme.

În acest sens, noile produse fără marcă sunt înțelese ca toate dispozitivele producătorilor locali care nu pot produce serii uriașe, așa cum pot Dell, HP, Lenovo etc. Dispozitivele acestor producători locali sunt produse în serii mai mici și, prin urmare, nu li se poate acorda o atenție atât de mare în ceea ce privește depanarea, asistența tehnică și furnizarea unui număr mai mare de piese de schimb. Aceste dispozitive sunt potrivite în special pentru uz casnic.

În acest sens, produsele noi de marcă sunt înțelese ca dispozitive de marcă de serie superioară, destinate exclusiv utilizării profesionale. În timpul dezvoltării lor, se pune accentul pe fiabilitate, depanare și utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate. Din aceste motive, costurile dezvoltării, depanării, producției și asistenței lor sunt cele mai mari, iar prețul de achiziție poate fi de multe ori mai mare decât prețul produselor din categoriile anterioare. Aceste dispozitive sunt proiectate direct pentru utilizarea în cadrul companiilor mijlocii și mari, care preferă calitatea, fiabilitatea și un service chiar și la un preț mult mai mare.

Alte informații

Doriți mai multe informații despre cum să alegeți tehnologia de calcul refurbished potrivită nevoilor dvs.? În acest caz, aveți la dispoziție sfatul unui expert care se ocupă cu dispozitive refurbished de mai bine de 17 ani.

Cum să alegeți un
calculator refurbished
Cum să alegeți un
laptop refurbished
Cum să alegeți un
monitor LCD refurbished
Cum să alegeți o
imprimantă refurbished