Cum să alegeți un monitor LCD refurbished

Cum să alegeți un monitor LCD refurbished

Bine ați venit în ghidul de cumpărături, care vă ajuta să alegeți monitorul LCD refurbished potrivit. Fiecare utilizator are nevoi și posibilități complet diferite. Combinând aceste două informații, putem alege împreună monitorul potrivit pentru dvs.

Să stabilim de la început că, nu vom căuta cel mai bun și cel mai performant dispozitiv de pe piață, decât dacă avem absolută nevoie de acesta. Fiecare persoană rezonabilă caută întotdeauna o modalitate de a economisi bani, acesta fiind unul dintre lucrurile pe care le vom lua în calcul atunci când alegem.

Vă recomandăm să studiați câteva teme de bază înainte de a începe să alegeți un monitor adecvat. Acestea sunt după cum urmează:

Nou x Refurbished
Garanția
Disponibilitatea în stoc

Diagonala și tipul de panou

Dacă vă hotărâți să cumpărați un monitor LCD refurbished de la un specialist adevărat în mărfuri de o anumită marcă, rămâne să alegeți modelul potrivit.

În primul rând, trebuie să clarificăm în ce scopuri veți folosi monitorul. Este doar o chestiune de monitorizare a datelor sau afișarea unei interfețe web simple? Dacă da, să alegem un panou mai mic de tip TN fără a fi nevoie să acordăm prea multă atenție vitezei de răspuns și fidelității redării culorilor. Pentru utilizarea la birou sau la domiciliu, este indicat să alegeți un monitor care să se potrivească bine pe masa de birou și să nu ocupe prea mult spațiu, de exemplu cu o diagonală de 20" la 22". Pentru utilizatori mai pretențioși, vă putem recomanda monitoare LCD cu o diagonală mai mare, care sunt de obicei pe ecran lat și care vor oferi o experiență de vizionare multimedia foarte plăcută, dar vor servi bine și pentru o muncă mai solicitantă. De înaltă calitate sunt monitoarele IPS LCD, care pot fi utilizate datorită tipului lor avansat de panou pentru editare foto și lucrări grafice similare, în care accentul este pus pe calitatea și fidelitatea redării culorilor.

Alți parametri

Dacă știți deja în ce scopuri veți utiliza monitorul și ce dimensiune de diagonală alegeți, trebuie să vă uitați și la alți parametri. Unul dintre cei mai căutați parametri este rezoluția maximă acceptată. Acest parametru, în combinație cu diagonala și formatul ecranului, determină dimensiunea punctului și astfel finețea afișajului. Cu cât este mai mare rezoluția pe diagonala mai mică, cu atât imaginea este mai fină.

Importanți sunt și conectorii de intrare pe care îi oferă monitorul. Dacă aveți doar HDMI pe computer, dar monitorul are numai intrări VGA și DisplayPort, va trebui să achiziționați un adaptor. Cel mai bine este să căutați o interfață pe care o aveți pe computer sau laptop și care să aibă potențial pentru viitor. Acest lucru vă va asigura că monitorul este compatibil, chiar dacă în timp înlocuiți dispozitivul sursă.

Nu în ultimul rând, este necesar să ne gândim la posibilitățile de poziționare a monitorului. Există diferite tipuri de mese și scaune, înălțimea fiecărei persoane este diferită, iar întreaga chestiune poate fi complicată și mai mult prin spații înghesuite și mese de colț. Dacă nu doriți să aveți dureri de cap și ale coloanei cervicale de la serviciu sau când jucați jocuri, trebuie să alegeți un monitor cu un suport reglabil, unde veți putea ajusta nu numai înălțimea, ci și unghiul de înclinare sau de rotație. În acest sens, putem să recomandăm monitoare LCD refurbished, deoarece, așa cum s-a explicat mai sus, acestea sunt serii superioare de la producători de calitate, care adaugă baze reglabile la aceste monitoare.

Dacă în ciuda acestor informații, nu vă puteți decide în ce privește alegerea unui monitor, consultați alegerea cu vânzătorul. Un vânzător bun va fi bucuros să vă ofere asistență. Nu ezitați să ne contactați prin chat online, linie telefonică și e-mail.

Valoarea reală

În cele din urmă, răspundem la cea mai comună întrebare a clienților noștri: „De ce acest monitor LCD refurbished este mai scump, dacă are parametri mai răi decât altul?” Răspunsul este simplu. Nu este vorba doar de parametri, ci și de calitate, fiabilitate, poziționare și absența pixelilor defecți. Toate acestea costă ceva, deci are sens să luați în considerare varianta mai scumpă. Cu siguranță toată lumea înțelege că, de exemplu, o mașină a unui producător „low-end” cu același echipament ca și o mașină a unei mărci premium nu este vândută la același preț. Și aici, există o situație asemănătoare în care, nu puteți compara linia de top marca Dell cu monitoarele noname montate în serii mici.

Vă mulțumim pentru atenție, vă dorim mult noroc în alegere și sperăm că, consilierul nostru a fost de ajutor și a ajutat la clarificarea modului de abordare a achiziției și la aspectele pe care trebuie să le luați în cosniderare. Rețineți întotdeauna că, prețul de achiziție este posibil să nu fie final și trebuie ținut cont de faptul că, în timpul utilizării puteți avea nevoie de consultanță, asistență sau chiar servicii post-garanție. Este întotdeauna bine să știți că, vânzătorul nu vă va respinge nici după 3 ani și vă va ajuta.

Alegeți un monitor LCD renovat de calitate și convingeți-vă că, suntem un furnizor de încredere de tehnologie de calcul refurbished. Veți găsi monitoarele Dell LCD clar divizate în secțiunea monitoare refurbished.