Un ajutor excelent pentru orice situație - Dell Latitude E5570

Un ajutor excelent pentru orice situație - Dell Latitude E5570

Din știrile actuale despre inovațiile tehnice, poate părea că notebook-urile clasice se retrag înaintea segmentului ultrabook-urilor. Cu toate acestea, cifrele noastre de vânzări arată că laptopurile clasice sunt încă la mare căutare, în special cele cu o diagonală confortabilă de mare de 15,6". Să aruncăm o privire la cel mai recent laptop de 15,6" pe care îl avem în prezent în ofertă, Dell Latitude E5570.

Dell Latitude E5570

Design simplu și funcțional în negru mat

Într-un șasiu solid, cu porturi suficiente

Șasiul negru solid al notebook-ului oferă o impresie completă și conferă mașinii un aspect profesional. Designul este fără elemente deranjante semnificative şi se potriveşte bine mai ales in mediul de birou. Cu siguranță nu va trebui să vă fie rușine de aspectul lui, dimpotrivă, deși este întotdeauna o chestiune subiectivă de opinie. Latitude E5570 este plăcut subțire și ușor, cu toate că este un notebook mai mare de 15,6 inchi.

Dell Latitude E5570

Balamale întărite pe care afișajul nu se balansează

Notebook-ul are conectivitate standard, astfel încât conectarea perifericelor și a monitoarelor externe nu va fi o problemă. Vom găsi 3 × USB 3.0, HDMI, VGA, RJ-45, jack audio și cititor de carduri SD. În plus, în partea de jos există un conector de andocare compatibil cu stațiile de andocare Dell E-family, datorită căruia poți extinde semnificativ conectivitatea notebook-ului tău.

Echipat conform nevoilor dvs

În interiorul laptopului Latitude E5570 rulează un procesor Intel Core de generația a șasea, cel mai frecvent un i5 sau i7. Există atât variante dual-core de joasă tensiune, care vizează o durată lungă de viață a bateriei, cât și versiuni puternice quad-core pentru utilizare solicitantă. Dacă marcarea numerică a procesorului este urmată de litera U (de ex. 6300U), este un CPU de joasă tensiune. Dacă denumirea se termină cu literele HQ (de ex. 6440HQ), acestea sunt variante puternice quad-core(cu patru nuclee).

Dell Latitude E5570

Diodele de stare de pe marginea anterioară nu interferează în timpul funcționării

Memoria RAM este de tip DDR4, discul poate fi echipat și cu un SSD M.2 foarte rapid iar rezoluția display-ului de 15.6" poate fi de până la Full HD 1920×1080. Latitude E5570 poate fi aşa cum îl alegeți – cu economie de energie, eficient cu o durată lungă de viață, sau cu experienţă și pregătit chiar și pentru cele mai solicitante sarcini.

Separat cu accesorii

Gama de notebook-uri Latitude este concepută în primul rând pentru mediile corporative solicitante, unde accentul este pus pe fiabilitatea pe termen lung și un nivel ridicat de securitate. Acest lucru este valabil și pentru E5570. Ceea ce este o necesitate pentru companii este doar un avantaj pentru uz personal. Deoarece este o versiune cu un display mai mare de 15,6" și tastatură numerică, le-am recomanda-o acelora dintre dvs. care aveţi nevoie să lucraţi eficient direct pe un laptop. Dar datorită conectorului de andocare, utilizarea cu monitoare externe și alte periferice nu este o problemă.

Dell Latitude E5570

Tastatură confortabilă ușor încastrată, inclusiv parte numerică

În stare de categoria întâi

Ca toate bunurile, garantăm livrarea Dell Latitude E5570 doar la calitate A+. Deci nu vor exista pixeli defecţi sau zgârieturi sau lovituri pe afișaj, nimic nu va fi spart sau turtit și așa mai departe. Detaliile le puteți citi într-un articol separat, unde definim calitatea laptopurilor noastre.

Dell Latitude E5570

Latitude E5570 în stația de andocare de lângă monitorul de 22 inch

Dell Latitude E5570 va fi ajutorul potrivit pe care vă puteți baza și pe care să vă puneți toată sarcina de lucru? Încercaţi și vezi vedea singuri.

Laptop-uri Dell Latitude E5570 pe stoc