Garanția calității la laptopurile Dell Latitude și Precision

Garanția calității la laptopurile Dell Latitude și Precision


Garance kvality PC

Datorită mobilității lor, laptopurile Dell Latitude și Precision sunt foarte des transportate și suferă cel mai mult la căderi, impacturi sau alte influențe mecanice distructive. Menținerea stării foarte bune la aceste dispozitive este cea mai dificilă și, prin urmare, cea mai costisitoare chestiune. Cu toate acestea, garantăm respectarea următoarelor puncte pentru fiecare laptop:

  1. Ecranele LCD sunt fără defecte. Nu veți găsi zgârieturi, pixeli defecți, murdărie (mici pete sub ecran), pete albe sau alte defecte de afișare.
  2. Carcasele pot avea doar zgârieturi minore, dar în nici un caz zgârieturi profunde semnificative
  3. După conectarea dispozitivelor externe, toate porturile sunt fără nicio deteriorare
  4. Șasiul (capacul) laptopului nu este lovit sau fisurat
  5. Livrăm numai adaptoare Dell originale și sigure la laptopuri
  6. Nu numai că, laptopul dvs. va fi complet lipsit de autocolante și etichete, ci va fi, de asemenea, perfect curat și dezinfectat, astfel încât nu trebuie să vă gândiți la cine a folosit laptopul înaintea dvs. Conform sondajelor, există mai multă murdărie pe o tastatură folosită decât pe o toaletă obișnuită.
  7. Nu lipsesc picioare sau șuruburi
  8. Hard disk-ul, care este considerat partea cea mai defectuoasă a calculatoarelor, este testat în profunzime și garantăm că, îndeplinește o serie de parametri de calitate. Nu este suficient ca acesta să fie funcțional, dar vă garantăm că, discul nu este la sfârșitul duratei de viață. Vă garantăm că, valorile Reallocated Sector Count, Seek Error Rate, Spinup Retry Count, Reallocation Event Count și Current Pending Sector Count sunt zero. Mai departe monitorizăm valoarea Power-On Time Count. Dacă această valoare este mai mare, eliminăm și înlocuim discul, chiar dacă acesta nu este defect. La hard disk-uri, monitorizăm, de asemenea, o serie de alte valori care ne oferă o idee mai bună despre starea discului.

Prin controlul de calitate eliminăm 24 %

Aproximativ 24% dintre laptopurile de la furnizori sunt eliminate din cauza defectelor minore și a stării mai slabe a discurilor, care par a fi funcționale, dar nu trec testul nostru detaliat. Costurile de achiziție, testare și eliminare a acestor bunuri potențial problematice sunt enorme și, prin urmare, trebuie să le includem în prețul produselor vândute. Prin urmare, este de înțeles că, prețul nostru de vânzare al laptopurilor folosite poate fi puțin mai mare decât prețul concurenților.

Considerăm că, nu doriți să cumpărați cu orice preț dispozitive ieftine în companie fără parametri calitativi stabiliți cu exactitate. Suntem convinși că, deși eliminarea pieselor mai uzate sau potențial defecte este foarte scumpă, veți accepta un posibil preț mai mare pentru laptop, în schimbul unui laptop într-o stare excelentă fără defecte.

Îngrijire specială la laptopurile Precision

Laptopurile Dell Precision sunt specifice pentru prin ridicate și plăcile grafice puternice, deoarece se așteaptă să fie încărcate puternic. Din acest motiv, aceste dispozitive sunt supuse și unui test special la sarcină mare, unde monitorizăm temperaturile și parametrii de ieșire la puterea maximă. Chiar dacă laptopul trece testul standard, pot apărea erori în timpul lucrului pe termen lung la performanțe maxime. Datorită simulării pe care o efectuăm, vă putem garanta că, laptopul Precision va fi cu adevărat fiabil chiar și în condiții de încărcare extremă.

Aceste dispozitive sunt proiectate de producător pentru sarcini mari, și chiar și atunci când dispozitivul este utilizat, aceasta trebuie să îndeplinească sarcinile cele mai solicitante. Ne concentrăm pe segmentul de grafică Precision de câțiva ani și ne bazăm pe experiența pe termen lung.

Toate picioarele și șuruburile în ordine

În timpul manipulării în masă, deplasării și transportului laptopurilor, picioarele de cauciuc din partea inferioară a corpului sunt extrem de stresate. Pot fi deteriorate sau chiar pot cădea. În acest caz, laptopul se poate balansa pe masă sau poate deteriora masa. De aceea, verificăm toate picioarele, le schimbăm pe cele deteriorate și le completăm pe cele care lipsesc.

Când reparați sau modificați configurația laptopului, este de obicei necesar să eliminați unul dintre șasiuri. Dacă această operație a fost efectuată de un utilizator anterior într-un mod neprofesional, șuruburile din șasiul laptopurilor pot lipsi sau pot fi deteriorate. Cu siguranță vă enervează dacă nu puteți deșuruba șurubul care are capul deteriorat. De aceea, verificăm mereu șuruburile și le schimbăm pe cele deteriorate.

Doar adaptoare Dell originale

Adaptoarele de alimentare sunt întotdeauna incluse în colet și sunt foarte des înlocuite de adaptoare neoriginale la un preț mai mic în caz de defecțiune. Aceste adaptoare neoriginale pot prezenta un risc imens. Există multe cazuri cunoscute în care au deteriorat bateria laptopului, laptopul întreg sau chiar au provocat un incendiu. Din aceste motive, acordăm o atenție deosebită inspecției și vă garantăm că, împreună cu laptopul veți primi și un adaptor Dell original. Adaptoarele neoriginale, așa-numitele alternative, pot fi mai ușoare (sunt „lipsite” de unele componente), pot afecta negativ imaginea ecranului (afișare slabă), îngreuna încărcarea bateriei și suportă greu supraîncărcarea de rețea.

Verificați întotdeauna ce adaptor utilizați pentru a încărca laptopul Dell. Chiar și angajaților noștri li se interzice utilizarea laptopurilor corporative cu adaptoare neoriginale. Siguranța și funcționarea fără probleme sunt prioritatea noastră numărul unu, motiv pentru care furnizăm laptopuri doar cu adaptoare Dell originale. Adaptoarele neoriginale sunt adesea fabricate ca niște copii fidele ale originalelor, au aceeași culoare și formă identică, lipsindu-le doar eticheta „Dell”.

Chiar și așa, trebuie să țineți cont de faptul că, cumpărați bunuri folosite, nu unele noi.


Reallocated Sector Count înseamnă numărul de sectoare reasamblate de la originale la zona de rezervă a discului.
Seek Error Rate înseamnă rata de defecte a seek-urilor (care deplasează capul deasupra pistei plăcii).
Spinup Retry Count înseamnă numărul de încercări repetate de rotire a plăcilor.
Reallocation Event Count înseamnă numărul de sectoare care trebuie realocate (1 sector = 512 biți).
Current Pending Sector Count înseamnă numărul de sectoare al căror statut este suspect. După rularea utilităților de diagnostic, utilizarea unui sector este de obicei dezactivată și înlocuită cu un alt sector din zona de rezervă. Prin urmare, se anulează Current Pending Sector și Reallocated Sector Count crește cu aceeași sumă.
Power-On Time Count înseamnă numărul de ore de funcționare. În Raw este numărul de unități de timp scurse, care pentru unele discuri este numărul de ore (în hex), pentru altele pot fi, de exemplu, intervale de cinci minute.