Dell Precision 3630 – un turn mic cu performanțe excelente

Dell Precision 3630 – un turn mic cu performanțe excelente

Dell Precision 3630 a venit să distrugă vechile noastre idei despre stațiile de lucru mari. Este un mini turn, care la prima vedere poate fi ușor confundat cu un computer de birou obișnuit. De exemplu, turnul OptiPlex 9020 este chiar mai mare decât Precision 3630. Dar când ne uităm înăuntru, vedem un design complet nou, care utilizează subtil fiecare spațiu.

Dell Precision 3630

Mască frontală cu plasă în partea inferioară

Design rafinat

Pe spatele Precision 3630 găsim 3 mecanisme de blocare diferite. Există un mâner negru în dreapta sus, care este folosit pentru a plia partea laterală. Celelalte două încuietori eliberează structura metalică internă cu sursa, care este atârnată pe balamale în partea din față a dulapului. Acesta poate fi apoi răsturnat în lateral, dezvăluind accesul la toate componentele. Cu toate acestea, hard disk-urile sunt accesibile imediat după deschiderea laterală, fără a fi nevoie să înclinați sursa.

Dell Precision 3630

Din spate vedem două încuietori cu săgeți albastre pentru a elibera structura internă

Echipament puternic

Dell Precision 3630 vine cu procesoare Intel Xeon sau Intel Core din a 8-a până la a 9-a generație. În cazul Intel Core, putem întâlni o întreagă gamă de modele, de la i3 la i5 și i7 la i9. Există 4 sloturi DIMM pentru RAM DDR4, care pot fi și de tip ECC dacă sunt echipate cu procesor Xeon. Plăcile grafice care necesită până la 265W pot fi instalate în slotul PCIe 3, de obicei modele profesionale de la nVidia Quadro sau AMD Radeon Pro. Pentru stocarea datelor de pe computer, putem folosi un slot M.2 pe placa de baza si inca 3 pozitii pentru unitatile de 3.5", fara a pierde unitatea optica, ceea ce este cu adevarat nemaiauzit intr-o carcasa atat de compacta. Alternativ, putem instala pana la 4 discuri mai mici de 2.5", care împreună cu M.2 ne oferă un total de 5 discuri.

Dell Precision 3630

După răsturnarea sursei de alimentare, avem acces la toate componentele

Mare beneficiu

La fel ca toate stațiile de lucru Dell, Precision 3630 este proiectat și testat pentru utilizare profesională în proiectare, proiectare 3D, analiză și operațiuni similare intensive din punct de vedere computațional. Certificarea ISV asigură funcționarea fiabilă a software-ului profesional în scopurile menționate mai sus. Există, de asemenea, un utilitar Dell Precision Optimizer care ar trebui să ajute utilizatorii să-și ajusteze performanța în aceste aplicații. Există 10 porturi USB, dintre care unul este de tip USB-C, pentru a conecta gadgeturi pentru activitatea ta creativă. Un port COM este, de asemenea, prezent pentru toate cazurile.

Dell Precision 3630

Hard disk-urile sunt accesibile imediat după deschiderea laterală

Dacă aveți nevoie de o stație de lucru modernă, cu o combinație de înaltă performanță și dimensiuni reduse, Dell Precision 3630 este o alegere clară. Datorită procesorului său modern și modulului TPM de securitate, computerul acceptă și cel mai recent Windows 11, deci este un pariu sigur chiar și în viitorul îndepărtat. În plus, îl puteți achiziționa de la noi cu o garanție de doi ani și o garanție că reclamația va fi procesată până a doua zi inclusă în preț.

Alegeți un Dell Precision 3630 recondiționat