Dell Precision 3630

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Stația de lucru modernă Dell Precision 3630 surprinde prin designul său compact mini turn. La prima vedere, este ușor să confundați computerul cu un computer obișnuit de birou, dar în interior găsim performanțe echivalente cu Precisions profesionale. Datorită procesoarelor moderne Intel Xeon sau Intel Core din generațiile a 8-a și a 9-a, putem conta pe performanță ridicată și suport pentru Windows 11. Plăcile grafice profesionale nVidia Quadro asigură finețe și fiabilitate atunci când lucrăm cu proiecte CAD solicitante. Memoria RAM DDR4 poate atinge o capacitate de până la 128 GB și pot fi instalate până la 5 discuri.

Puteți citi o recenzie a stației de lucru Dell Precision 3630 pe blogul nostru.

Dacă oferta noastră actuală Precision 3630 nu vă place, consultați secțiunea calculatoare pentru grafică și CAD pentru multe alte modele și configurații de stații de lucru Dell.