Reclamațiile sunt soluționate până a doua zi de la primire!

Reclamațiile sunt soluționate până a doua zi de la primire!

Împreună cu achiziționarea de la noi, veți obține un serviciu care este de neegalat în lumea tehnologiei computerizate refurbished și poate fi comparat și cu serviciile producătorilor de top ai noilor tehnologii computerizate.

Vă garantăm soluționarea reclamației la mărfurile care sunt în garanție, cel târziu în următoarea zi lucrătoare de la primirea reclamației, pentru toate produsele pe care le cumpărați de la noi. Nu plătiți nimic în plus pentru acest serviciu la noi, acesta este deja inclus în prețul mărfurilor.

reclamații

Vă este greu să înțelegeți de ce cineva promite că va începe să lucreze la solicitarea dvs. în ziua următoare sau în termen de cinci zile? Pentru dvs. este important să știți când problema dvs. va fi rezolvată, nu când furnizorul va începe să se ocupe de ea! Înțelegem acest lucru, de aceea garanția noastră acoperă soluționarea completă a reclamațiilor dvs. și nu doar începutul soluționării acestora. Vrem să vă rezolvăm problemele, nu doar să ne ascundem în spatele unor Termeni și condiții scrise inteligent. De aceea, vă garantăm lucruri importante.

De exemplu, dacă dispozitivul pe care l-ați reclamat ajunge la noi luni, vă vom trimite dispozitivul reparat marți. Acest lucru nu este ușor, dar ne descurcăm. Dacă doriți să ne ajutați, vă rugăm să raportați defectele folosind formularul de reclamație online, care este accesibil după logare.

Puteți citi informații mai detaliate în procedura noastră de reclamații.

Alegeți un dispozitiv cu o garanția de reparații a doua zi inclusă în preț