Garanția calității la monitoarele LCD Dell UltraSharp, Professional și Entry Level

Garanția calității la monitoarele LCD Dell UltraSharp, Professional și Entry Level


Garance kvality PC
  1. Ecranele LCD sunt fără defecte. Nu veți găsi zgârieturi, pixeli defecți, murdărie (mici pete sub ecran), pete albe sau alte defecte de afișare
  2. Carcasele pot avea doar zgârieturi mici, dar nu zgârieturi adânci care pătrund sub stratul superior de acoperire
  3. Butoanele mecanice sunt nu numai funcționale, dar și fără deteriorare mecanică
  4. Toate porturile pentru conectarea dispozitivelor externe sunt fără deteriorare
  5. Scheletul (capacul) monitorului nu este lovit sau fisurat
  6. Verificăm numărul de ore de funcționare a monitorului. Monitoarele cu un număr mai mare de ore sunt eliminate, chiar dacă sunt funcționale și fără defecte (prevenirea reclamațiilor)

Prin controlul de calitate eliminăm 14 %

Deși monitoarele sunt dispozitive staționare care stau pe o masă și, de obicei, nu prezintă multe defecte, zona de afișare (ecranul), care este cea mai importantă parte a monitorului, prezintă adesea diverse defecte ireparabile care uneori nu sunt vizibile la prima vedere. Cu toate acestea, pentru utilizare pe termen lung, acestea strică impresia monitorului și limitează capacitatea de utilizare a acestuia. De aceea, ne concentrăm pe această problemă și eliminăm fără compromis monitoarele cu un defect minim.

Din cauza unor defecte de afișare minore, în 2017 am aruncat și am eliminat ecologic 14% din toate monitoarele LCD care au trecut testul standard la furnizor și pe care alte companii le-ar pune la vânzare. Pur și simplu acordăm atenție calității monitoarelor second hand.

În timpul manipulării și depozitării, butoanele monitoarelor pot fi uneori deteriorate și chiar dacă acestea sunt funcționale ele sunt ușor deteriorate mecanic. Unii vânzători clasifică astfel de monitoare în calitate A. Noi însă, excludem fără compromisuri din vânzare monitoarele cu butoane deteriorate.

Chiar și așa, trebuie să țineți cont de faptul că, cumpărați bunuri folosite, nu unele noi.