Ambalarea în siguranță a serverelor Dell PowerEdge

Ambalarea în siguranță a serverelor Dell PowerEdge

În ultima perioadă am primit destul de multe reclamații despre starea în care au fost primite serverele Dell PowerEdge de către clienții noștri. Problema a constat în faptul că părțile frontale ale ambalajului au fost îndoite, ceea ce a făcut serverul să alunece într-o parte. Cu toate că în timpul ambalării am așezat totul cu grijă și am împachetat serverele în folie cu bule, alunecarea acestora tot a avut loc. Serverele sunt destul de grele și masive iar dacă pachetul este din greșeală înclinat într-un alt sens de către transportator, atunci este evident că nici o cantitate de folie cu bule sau alte materiale pentru umplerea pachetelor nu poate ajuta la menținerea dreaptă a acestuia.

Ambalarea în siguranță a serverelor

Pe unii dintre clienții noștri i-a deranjat mai mult decât pe alții acestă inclinare neintenționată a serverelor în cutie, cu toate acestea, pentru noi nu a fost deloc o reclamă pozitivă. Tocmai de aceea ne-am hotărât să facem ceva în această privință. Chiar dacă serverele nu reprezintă segmentul nostru principal, au investit timp, energie și bani în problema transportului corect a acestor produse. Am achiziționat cutii cu dimensiuni fixe pentru serverele 2U Dell PowerEdge și am împachetat fiecare bucată, fixând-o din toate părțile cu umplutură absorbantă tăiată exact, al cărui rol este de a absorbi eventualele șocuri în timpul transportului.

Ambalarea în siguranță a serverelor

Serverul este astfel din toate părțile susținut de această umplutură, care acoperă întreaga cutie și nu permite transferul presiunii în nici un punct. Pentru ca un server ambalat în acest fel să fie deteriorat în timpul transportului, ar trebui să se întâmple ceva cu adevărat extrem.

Ambalarea în siguranță a serverelor

Mulțumim clienților noștri pentru că ne-au informat despre problemă chiar dacă această problemă nu i-a deranjat și nu au reclamat produsul. Datorită reacțiilor din partea clienților au constatat că aceasta este o problemă care se repeta destul de des și am putut face ceva pentru a o soluționa. Reacțiile dvs. sunt pentru noi esențiale și nu vor rămâne niciodată fără răspuns din partea noastră.

Alegeți și dvs. un servere Dell PowerEdge, cu livrare în siguranță