Zebra ZT420

Sortează după
Număr de articole pe pagină
Filtrați după preț fără TVA
În secțiunea curentă 1 de produse
până la

Imprimantă de etichete Zebra ZT420

TISZBZT420002

imprimare termică și prin transfer termic, 203 dpi, USB, RS232, LAN, peel, rewind, cablare

În stoc Ultimele 2 bucăți
  Configurează
Transport gratuit

Prin achiziția acest produs, veți primi acum transport gratuit pentru întreaga comandă și în întreaga țară.

Imprimanta Zebra ZT420 vă asigură imprimarea rapidă și precisă a codurilor de bare pe etichete mari şi mici. Pe role sunt disponibile multe tipuri de etichete, aşa ca puteţi alege exact eticheta care vă trebuie, nu doar ca mărime, ci şi ca material.

Modelul Zebra ZT420 este proiectat pentru operațiuni solicitante, unde vă acoperă cu ușurință nevoile de imprimare. Sunt acceptate transferul termic și imprimarea termică directă cu o rezoluție de 203 sau 300 dpi. Puteți conecta imprimanta la o rețea și puteți imprima de la distanță. Sunt disponibile module opționale, cum ar fi un tăietor pentru lucrul ușor cu o rolă fără sfârșit, dacă aveți nevoie de etichete de lungimi diferite, un decojitor și o bobinatoare. Panoul de control cu afișaj direct pe imprimantă servește pentru o operare ușoară chiar și fără un computer conectat.

Zebra ZT420 este o imprimantă cu adevărat masivă și robustă pe care vă puteți baza pentru a imprima etichete și coduri de bare. Puteţi găsi alte modele de imprimante Zebra în secţiunea noastră de imprimante refurbished.

Filtrați produsele după parametri
Model
Model
Tipărire
Rezoluția imprimantei
Tehnologie de imprimare
Format de imprimare
Echipament
Conexiune la rețea
Anulați filtrele selectate