Zebra ZT420

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Imprimanta Zebra ZT420 vă asigură imprimarea rapidă și precisă a codurilor de bare pe etichete mari şi mici. Pe role sunt disponibile multe tipuri de etichete, aşa ca puteţi alege exact eticheta care vă trebuie, nu doar ca mărime, ci şi ca material.

Modelul Zebra ZT420 este proiectat pentru operațiuni solicitante, unde vă acoperă cu ușurință nevoile de imprimare. Sunt acceptate transferul termic și imprimarea termică directă cu o rezoluție de 203 sau 300 dpi. Puteți conecta imprimanta la o rețea și puteți imprima de la distanță. Sunt disponibile module opționale, cum ar fi un tăietor pentru lucrul ușor cu o rolă fără sfârșit, dacă aveți nevoie de etichete de lungimi diferite, un decojitor și o bobinatoare. Panoul de control cu afișaj direct pe imprimantă servește pentru o operare ușoară chiar și fără un computer conectat.

Zebra ZT420 este o imprimantă cu adevărat masivă și robustă pe care vă puteți baza pentru a imprima etichete și coduri de bare. Puteţi găsi alte modele de imprimante Zebra în secţiunea noastră de imprimante refurbished.