Zebra ZM400

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Zebra ZM400 este o imprimantă performantă de etichete și coduri de bare de înaltă rezoluție. Este potrivită în special pentru operațiuni mai mari, unde este necesară imprimarea multor etichete în serii mai mari.

Zebra ZM400 acceptă imprimarea termică și prin transfer termic, în funcție de preferințele și setările dvs. Rezoluția de imprimare poate fi de 203, 300 sau până la 600 dpi, în funcție de configurația specifică, ceea ce este o valoare foarte mare pentru acest tip de imprimantă. Putem conecta dispozitivul prin USB, LPT sau la o rețea cu un RJ-45 clasic. Setările de bază pot fi făcute și direct pe imprimantă prin intermediul panoului de control cu afișaj.

Dacă aveți nevoie de o imprimantă mare și puternică pentru operațiuni solicitante, Zebra ZM400 vă stă la dispoziţie. Puteți găsi alte echipamente pentru imprimarea etichetelor și codurilor de bare în secțiunea noastră de imprimante refurbished.