Zebra ZD500

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Imprimanta recondiţionată Zebra ZD500 asigură imprimarea rapidă și convenabilă a etichetelor mici şi a etichetelor de până la 104 mm lățime. Datorită dimensiunilor sale mici, este ușor de amplasat în birou, depozit și magazin, pe scurt, oriunde aveți nevoie, astfel încât să nu trebuiască să mergeți la o imprimantă centrală mare. În ciuda dimensiunilor sale compacte, Zebra ZD500 acceptă imprimarea termică directă pe etichetele termice, precum și imprimarea termotransferului prin benzi TTR. Puteți imprima direct prin USB sau prin rețea. Imprimanta conține Link-OS și o puteți configura fără ca să fie conectat computerul, datorită panoului de control al afișajului.

Aveţi nevoie să imprimaţi ieftin etichete de coduri de bare sau etichete pentru transportatorii? Acest lucru și multe altele vă va permite imprimanta recondiționată Zebra ZD500.