Videoproiectoare refurbished

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Videoproiectoarele de date sunt un mod modern și eficient de a prezenta conținutul multimedia. Fie că facem prezentări pentru un grup mic de clienți sau într-o sală de conferințe aglomerată, un videoproiector de înaltă calitate va deveni o parte a prezentării noastre și va avea un impact asupra impresiei pe care o lăsăm asupra ascultătorilor. Când căutați un videoproiector, este bine să vă orientați după parametrii de mai jos.

Puterea de iluminare, redată în lumeni ANSI, determină luminozitatea și calitatea imaginii. O luminozitate mai mare este mai bună, mai ales când nu suntem siguri de intensitatea luminii ambientale. Cu cât există mai multă lumină în cameră, cu atât este necesară o luminozitate mai mare pentru a obține o imagine clară și vizibilă. Distanța de la perete și mărimea acestuia sunt, de asemenea, importante. Pe un ecran de proiecție plasat corespunzător, imaginea va fi cu siguranță mai bună decât, de exemplu, pe un perete obișnuit. Cu cât suprafața de proiecție este mai departe de videoproiector, cu atât este necesară o luminozitate mai mare.

Rezoluția videoproiectorului este cel mai bine de ales în funcție de rezoluția sursei de semnal care urmează să fie conectată la acesta. Deși mecanismele inteligente de conversie convertesc diferite rezoluții, calitatea imaginii poate fi degradată în unele cazuri.

Contrastul este raportul de luminozitate al celui mai luminos și celui mai întunecat punct. De exemplu, dacă contrastul este 1000:1, înseamnă că, culoarea albă cea mai deschisă pe care o poate afișa videoproiectorul este de 1000 de ori mai luminoasă decât cea mai închisă culoare neagră.

Durata de viață a lămpii ne va spune numărul aproximativ de ore în care lampa poate ilumina. Cu toate acestea, este important să menționăm acest parametru în legătură cu intensitatea luminozității, care scade odată cu uzura treptată. Cu toate acestea, o lampă uzată care nu mai luminează, poate fi înlocuită cu o lampă nouă în majoritatea videoproiectoarelor, fără a fi nevoie să investiți în achiziționarea unui videoproiector complet nou.

Echipamentele funcționale ale videoproiectoarelor pot varia la fiecare producător în funcție de model, așa că este bine să știm de ce funcții vom avea nevoie pentru prezentarea noastră și pe care nu le vom folosi și, prin urmare, nu trebuie să plătim suplimentar pentru ele. Cele mai frecvente funcții includ reglarea automată a imaginii, zoom-ul, corectarea denaturării imaginii și multe altele.

Zgomotul de ieșire poate fi sau nu un parametru interesant pentru noi. Dacă utilizăm proiectorul într-un mediu zgomotos și prezentăm doar proiecte fără muzică sau efecte sonore, nu trebuie să ne facem griji cu privire la zgomotul de ieșire. Cu toate acestea, dacă facem o prezentare unui grup mai mic de oameni, videoproiectorul se află pe masa din fața noastră iar noi vorbim în timpul prezentării, este bine să alegem un dispozitiv cu mai puțin zgomot care să nu ne deranjeze în timpul discursului. Evaluăm din nou greutatea și dimensiunea videoproiectorului în funcție de scopurile pentru care dorim să-l utilizăm. Dacă știm că vom călători des cu el acesta, cu siguranță vom căuta modele mai mici și mai ușoare.