Monitoare refurbished între 18" și 20"

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Monitoarele LCD 18" la 20" sunt o soluție accesibilă și convenabilă pentru majoritatea utilizatorilor persoane fizice. Servesc bine ca monitor principal pentru computer sau ca o extensie la desktop-ul laptopului, din care, după adăugarea unei tastaturi și mouse, veți face un instrument eficient de lucru. Avantajele față de monitoarele vechi CRT sunt considerabile în ceea ce privește confortul, consumul de energie și sănătatea.

Pentru utilizare profesională, indiferent dacă lucrați cu multimedia sau doriți să vă bucurați de multimedia în mod corespunzător, avem monitoare cu diagonala de 21" sau mai mari. Dacă sunteți în căutarea unei soluții mai ieftine și vă ajunge un monitor cu o diagonală mai mică, puteți consulta gama noastră de monitoare cu diagonala între 15" și 17". Toate monitoarele LCD din oferta noastră și răspunsul la întrebarea, dacă să cumpărați un monitor nou sau unul refurbished, poate fi găsit în secțiunea Monitoare refurbished.