Monitoare refurbished - 15"-17"

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Monitoarele LCD 15" la 17" sunt o soluție ieftină și convenabilă, de exemplu, pentru utilizatorii care nu au prea mult spațiu pe masa de birou. Avantajele față de monitoarele vechi CRT sunt considerabile în ceea ce privește confortul, consumul de energie și sănătatea. De asemenea, este posibil să doriți să vă extindeți desktopul cu un ecran suplimentar conceput pentru a vă păstra datele importante în vizor, fără a fi necesar să investiți multe mii de lei într-un monitor mai mare.

Dacă sunteți în căutarea unui monitor mai mare pentru uz general, puteți consulta gama noastră de monitoare cu diagonala între 18" și 20". Pentru utilizare profesională, indiferent dacă lucrați cu multimedia sau doriți să vă bucurați de multimedia în mod corespunzător, avem monitoare cu diagonala de 21" sau mai mari. Toate monitoarele LCD din oferta noastră și răspunsul la întrebarea, dacă să cumpărați un monitor nou sau unul refurbished, puteți găsi în secțiunea Monitoare refurbished.