HP LaserJet P4014

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Imprimanta HP LaserJet P4014 de înaltă capacitate urmărește să faciliteze munca în birouri. În esență, printarea în rețea este o necesitate într-o firmă, iar pentru birourile mai mari, o imprimantă comună mare este mult mai eficientă în ceea ce privește întreținerea și utilizarea spațiului decât dacă fiecare angajat ar avea o imprimantă personală atașată la calculator unde consumul de toner și hârtie ar fi foarte costisitor. În varianta DN, imprimanta oferă și imprimare automată pe două fețe, care vă permite să economisiți bani pe hârtie atunci când imprimați documente mari.

Datorită unei tăvi suplimentare nu va trebui să adăugați des hârtie, dar imprimanta trage automat din cea de-a doua tavă atunci când se epuizează hârtia din prima tavă. Eventual, puteți încărca diferite tipuri de hârtie în fiecare tavă și puteți selecta tava din care să tragă hârtia atunci când tipăriți rapoarte pe diferite tipuri de hârtie.