HP LaserJet M501

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Imprimanta laser alb-negru HP LaserJet Pro M501 poate face față cu ușurință nevoilor de imprimare ale întregului birou. Datorită tăvii mari de 550 de coli și tonerelor de mare capacitate, imprimanta va necesita intervenția dvs. doar minim. HP LJ M501 oferă imprimare rapidă și de înaltă calitate și este mai eficient din punct de vedere energetic decât modelele anterioare în ceea ce privește consumul.

S-ar putea să fiți interesat de alte imprimante HP recondiționate din oferta noastră. Dacă modelul HP M501 nu este potrivit pentru scopurile dumneavoastră și nu găsiți o soluție potrivită la noi, vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să discutăm despre asta cu tine și să încercăm să te ajutăm.