HP LaserJet Pro M402

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Imprimanta HP LaserJet Pro M402 pentru uz personal este o imprimantă laser modernă, cu o viteză ridicată și cu calitatea legendară a imprimantei HP. Acesta este un model actual, care poate fi încă achiziționat și ca nou. Cu capacitățile sale avansate de securitate și funcționare în rețea, se adaptează bine utilizării în firme, care nu are necesități de imprimare prea mari.

Pentru mai multe informații despre acest model mai nou, citiți recenzia noastră la imprimanta HP LaserJet Pro M402.

Cu funcția de pornire/oprire automată, puteți seta ora și ziua în care imprimanta ar trebui să fie pornită și oprită automat, astfel încât să nu se mai întâmple să uitați să o opriți vineri și să fie pornită inutil un weekend întreg la birou.

Datorită dimensiunilor mici și unui design modern, HP LaserJet Pro M402 se potrivește bine și pe masa de birou. Pentru o funcționare ușoară și clară, are un afișaj mic, care va fi apreciat de toți utilizatorii. Gestionarea rețelei are loc apoi prin interfața HP Web Jetadmin, cu care administratorii IT sunt deja familiarizați. După configurarea corespunzătoare, puteți să imprimați și de pe tableta și smartphone-ul dvs., astfel încât dacă sunteți obișnuiți să lucrați din mers, economisiți timp prin imprimarea directă fără a fi nevoie să stați în spatele computerului.

Este HP M402 o soluție inutil de avansată pentru dvs.? Consultați alte imprimante personale HP reconstituite din gama noastră. Aveți nevoie de un dispozitiv mai puternic pentru afacerea dvs.? În acest caz, avem imprimante de înaltă capacitate HP pentru a satisface nevoile de imprimare ale companiilor mici și mijlocii.

Video