HP LaserJet Pro M402

Sortează după
Număr de articole pe pagină
Filtrați după preț fără TVA
În secțiunea curentă 1 de produse
până la

Imprimantă HP LaserJet Pro M402DN

TISHPPRO400002

duplex automat, placă de rețea, toner folosit, cablare

În stoc > 50 buc.
  Configurează

Imprimanta HP LaserJet Pro M402 pentru uz personal este o imprimantă laser modernă, cu o viteză ridicată și cu calitatea legendară a imprimantei HP. Acesta este un model actual, care poate fi încă achiziționat și ca nou. Cu capacitățile sale avansate de securitate și funcționare în rețea, se adaptează bine utilizării în firme, care nu are necesități de imprimare prea mari.

Pentru mai multe informații despre acest model mai nou, citiți recenzia noastră la imprimanta HP LaserJet Pro M402.

Cu funcția de pornire/oprire automată, puteți seta ora și ziua în care imprimanta ar trebui să fie pornită și oprită automat, astfel încât să nu se mai întâmple să uitați să o opriți vineri și să fie pornită inutil un weekend întreg la birou.

Datorită dimensiunilor mici și unui design modern, HP LaserJet Pro M402 se potrivește bine și pe masa de birou. Pentru o funcționare ușoară și clară, are un afișaj mic, care va fi apreciat de toți utilizatorii. Gestionarea rețelei are loc apoi prin interfața HP Web Jetadmin, cu care administratorii IT sunt deja familiarizați. După configurarea corespunzătoare, puteți să imprimați și de pe tableta și smartphone-ul dvs., astfel încât dacă sunteți obișnuiți să lucrați din mers, economisiți timp prin imprimarea directă fără a fi nevoie să stați în spatele computerului.

Este HP M402 o soluție inutil de avansată pentru dvs.? Consultați alte imprimante personale HP reconstituite din gama noastră. Aveți nevoie de un dispozitiv mai puternic pentru afacerea dvs.? În acest caz, avem imprimante de înaltă capacitate HP pentru a satisface nevoile de imprimare ale companiilor mici și mijlocii.

Video
Filtrați produsele după parametri
Model
Model
Tipărire
Scanner
Hard Disk
Rezoluția imprimantei
Tehnologie de imprimare
Imprimare color
Duplex (imprimare pe două fețe)
Format de imprimare
Viteza de imprimare
Printare prima pagină
Încărcare lunară recomandată
Echipament
Conexiune la rețea
Tavă suplimentară
Tip cartușe/tonere
Capacitatea memoriei RAM
Anulați filtrele selectate