HP LaserJet Enterprise 600

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Modelele HP LaserJet Enterprise se încadrează în categoria imprimantelor pentru întreprinderi, după cum sugerează și denumirea acestora. Acestea sunt imprimante de rețea de mare capacitate care, pe lângă extensia tăvilor suplimentare și a duplexului auto, oferă și funcționalitate SW avansată.

Caracteristicile LaserJet Enterprise 600 includ:

HP ePrint - Imprimanta vă permite să imprimați un e-mail sau un atașament care este trimis la o adresă de imprimantă special concepută. Puteți seta, de asemenea, securitatea astfel încât să nu fie tipărit tot ceea ce ajunge la adresă, ci doar e-mailurile dela contactele autorizate.

HP EcoSMART Console - Acces centralizat pentru configurarea și monitorizarea unei imprimante sau a unei serii de imprimante.

HP FutureSmart Firmware - Posibilitatea de a actualiza firmware-ul prin interfața Web Jetadnim. HP compară FutureSmart Firmware cu un sistem de operare care oferă funcționalități în evoluție cu noile versiuni.